Keystone logo

10 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtighed 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig bachelor
 • Bæredygtighedsstudier
 • Bæredygtighed
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtighed

  Optjening en Bachelor of Science eller BSc traditionelt fokuserer på videnskabsrelaterede majors, discipliner og fagområder. Programmer resulterer i en BSc er normalt mere strengt fokuseret og kræver flere kreditter, direkte forbundet til de store end en Bachelor of Arts program.

  Hvad er en BSc i bæredygtighed? Denne grad understreger teamwork, lederskab og iværksætteri. Programmet er designet til at være udfordrende og stringent for at give den studerende en grundig fundament af bæredygtige og vedvarende energi teknologi processer. Kursusaktiviteter kan omfatte økonomi, biologi og økologi. Enkeltpersoner kan arbejde på at anvende deres sysler til globale bæredygtighed problemer, problemer og løsninger.

  Der er utallige grunde til at forfølge en bachelorgrad i Sustainability. Programmet lærer en række færdigheder, som f.eks principper og teknikker til bæredygtighed.Derudover en bachelorgrad i dette område udstyrer personer med de intellektuelle færdigheder, der er nødvendige for succes i international bæredygtighed.

  Programmet omkostninger varierer afhængigt af universitetet, og længden af ​​fremmøde svinger mellem to og tre år. Det er vigtigt, at du er tilstrækkeligt at undersøge programmet for at sikre, at den opfylder alle dine mål.

  Forventes efterspørgslen efter kandidater tjener en bachelorgrad i de nye inden for bæredygtighed til at være høj i løbet af det næste årti. Kandidater kan finde arbejde i offentlige institutioner, forskellige grønne industrier og inden for almennyttige sektor. En række personer vil være parat til at indtaste ph.d.-skole og i sidste ende tage positioner inden for forskning og akademiske indstillinger. Nogle har brugt deres uddannelse til at sikre karriere i landskabsarkitektur, by- og regional planlægning, og vedvarende byggeri.

  Der findes utallige internationale muligheder fra en række universiteter.Web-baserede programmer er ideelle for dem i fjerntliggende områder rundt omkring i verden med begrænset adgang til en facilitet. Internet indstillinger også tage højde for de studerende, der kræver en mere modificeret og fleksibel tidsplan. At komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.