Keystone logo

0 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Professionsuddannelse Biovidenskabelige professionsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Professionsuddannelse
Studieområde
  • Professionsuddannelse (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Professionsuddannelse Biovidenskabelige professionsstudier

En Bachelor of Science (BSc) tildeles studerende efter afslutningen af ​​en bacheloruddannelse på et videnskabeligt område. Graden viser, at indehavere har brugt flere år med at fokusere deres studier på banen for at forberede sig på en karriere.

Hvad er en bachelor i biovidenskab? I dette program modtager eleverne en uddannelse inden for mange forskellige videnskaber vedrørende levende organismer, herunder biologi, biokemi og meget mere. Studerende inden for programmet indeholder normalt en blanding af forelæsninger og laboratorieperioder. Under laboratorier deltager lærde i eksperimenter, der giver dem mulighed for at anvende det, de har lært under forelæsninger i praksis, i modsætning til teori. Eleverne lærer at gennemføre et eksperiment, registrere resultater og skrive et papir, der opsummerer resultaterne.

De i et biovidenskabsprogram lærer ofte mange værdifulde færdigheder til at forberede dem professionelt og i deres personlige liv. Disse færdigheder omfatter dissektion, observationsbevidsthed og de kommunikationsevner, der er nødvendige for at arbejde effektivt med laboratoriepartnere.

At vælge den rigtige institution er en vigtig beslutning for en studerende, der søger en bachelor i biovidenskab, da omkostningerne fra skole til skole er store. Det er tilrådeligt at kontakte flere skoler, der tilbyder programmet til at finde en god økonomisk pasform.

At tjene en bachelor i biovidenskab er beregnet til at forberede en studerende til en række job i det videnskabelige samfund. Udover at blive forsker kan kandidater fokusere deres karriere på et specifikt område af biologisk undersøgelse, der matcher deres interesse, såsom marine biologi eller mikrobiologi. Graden kan også fungere som det første skridt i en medicinsk karriere som enten en læge eller en dyrlæge, eller det kan anvendes til en stilling, der studerer dyr som zoolog.

Mange universiteter over hele verden tilbyder en bachelor i biovidenskab. Dem, der ikke har et program i nærheden, eller foretrækker evnen til at passe deres studier omkring de andre begivenheder i deres liv, kan endda tjene deres grad online. For at finde din perfekte match, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.