Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 244 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Virksomhedsadministration 2023

244 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Virksomhedsadministration 2023

Oversigt

En Bachelor of Science er en bachelor-grad, der typisk fokuserer på de videnskaber, men kunne tildeles til ikke-videnskabelige felter ved visse universiteter. Eleverne skal en vis form for bachelorgrad at forfølge yderligere uddannelse. Denne type grad tager normalt tre til fem år at færdiggøre.

Hvad er en HA? En Bachelor of Science i Business Administration giver de studerende de byggesten, der er nødvendige for at starte deres egen virksomhed, arbejde som mid-niveau ledere eller fortsætte uddannelse. Mange skoler tilbyder en bachelorgrad i Business Administration med speciale i finansiering, iværksætteri management, regnskab eller international ledelse. Dette program kan variere fra den ene skole til den anden, men nødvendige kurser kan omfatte global politik og strategi, organisatorisk innovation, professionel kommunikation og erhvervsret.

Dette studium er gavnligt, fordi det forbereder eleverne til at komme ind i erhvervslivet med de nødvendige tekniske viden og færdigheder. Den innovative uddannelse sikrer, at eleverne vil være bekendt med vigtige programmer og applikationer. Med denne grad, kan en studerende kunne indgå den professionelle verden på en mid-niveau lederstilling.

Omkostningerne ved en bachelorgrad i Business Administration er baseret på det land og institution. Undervisningen kan afhænge af, hvor du bor, om skolens er byen eller på landet, hvor mange klasser du tager et semester, og hvis du tage klasser på campus eller online.

En HA er beregnet til at forberede de studerende til en række forskellige jobs i erhvervslivet. Du kan blive en international salgsrepræsentant, global sourcing manager, finansiel revisor, skat tilberedningsvirksomheden, portfolio manager, finansiel rådgiver, revisor, finans controller, managementkonsulent eller lille virksomhed ejer.Din karrierevej kan afhænge af den specialisering, du vælger. Denne grad kunne også føre til yderligere uddannelse, såsom en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

Er du klar til at anvende? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (244)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat