Keystone logo

22 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Teknologi Datalogi Computernetværk 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Computernetværk
Studieområde
  • Teknologi (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Teknologi Datalogi Computernetværk

Den Bachelor of Science eller BSc, er en af ​​en række bachelorgrad sondringer, der tager omkring fire år for at tjene. Mange high school-dimittender vælger at arbejde hen imod en BSc som en metode til at øge deres jobmuligheder og indtjeningspotentiale inden for, hvad er ofte en videnskabeligt baseret industri.

Lige hvad er en bachelorgrad i Computer Networking? Dette bachelor-grad er optjent efter ca. 120 kredit timers intensiv undersøgelse på områder relateret til computer automatisering. De fleste programmer fokusere på at give de studerende de værktøjer og færdigheder, de behøver for effektivt at teoretisere, analysere, designe og implementere forskellige algoritmiske processer med den hensigt at i sidste ende at strømline de måder i verden bor, arbejder og spiller. Fælles områder af undersøgelsen omfatter datalogi, informationsteknologi, computer software engineering, og medicinsk billedbehandling og informatik inden for en bred vifte af globale indstillinger.

Den Bachelor of Science i Computer Networking kan bruges som et springbræt mod en Master of Science i Computer Networking eller et lignende område. Nogle kandidater vælger at indgå i arbejdsstyrken umiddelbart efter modtagelse af BSc i Computer Networking, og opdager, at de har flere muligheder til rådighed for dem, og bedre indtjeningspotentiale end de gjorde før deltage college.

Potentielle computer networking studerende skal forvente betydelig variation i omkostningerne til en bachelorgrad program til et andet. Indlæggelser kontor hver skole er en stor ressource for at sikre korrekt og rettidig undervisning oplysninger.

Kandidater fra computernetværk bacheloruddannelser er generelt i stand til at finde rentable positioner inden en række forskellige indstillinger. Mange går på at arbejde i IT, datalogi eller kognitiv videnskab; andre kan fokusere på et bestemt område af computer eller generel engineering.Nogle kandidater går videre til at arbejde i medicinsk billedbehandling og forarbejdning eller informationsteknologi. Det er også muligt at finde beskæftigelse i software eller pædagogisk udvikling af læseplaner. En anden mulig vej er at vende tilbage til skole i jagten på en Master of Science i Computer Networking eller et lignende område.

En computer-netværk grad kan føre til en meget givende og rentabel karriere. Der er interesseret i at lære mere skal udforske de mange online og on-campus computernetværk uddannelser tilgængelige globalt ved at gennemgå vores programoversigter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.