Keystone logo

80 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig bachelor
 • Jura
 • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
 • Jura (80)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

  De fleste mennesker vil gøre verden til et bedre sted. Service i strafferetlige systemet er en måde at hjælpe dem, der synes at have afvist. Med omkring fire års studie kan eleverne optjene en Bachelor of Science i strafferet og begynde at gøre en forskel i livet for mennesker i øjeblikket i retssystemet.

  &nbsp

  Hvad er en BSc i Criminal Justice? Dette uddannelsesprogram har tendens til at fokusere på de love og procedurer, der omgiver det strafferetlige system, uanset hvilket land den studerende bor i. Der er mange forskellige specialområder, som eleverne kan vælge at fokusere på. Kurser i studiet omfatter normalt kriminologi, introduktion til lov, etik og politi og sikkerhedsadministration. Denne grad tjener som forbedringsuddannelse for alle, der ønsker at forfølge en karriere i straffesystemet.

  &nbsp

  Der er mange grunde til, at eleverne måske vælger at forfølge en grad i strafferet. Personer, der planlægger at arbejde på banen, kan få brug for uddannelsen for at kvalificere sig til bestemte stillinger. Personale, der i øjeblikket arbejder i en strafferetlig karriere, kan have ret til yderligere ydelser, hvis de tjener en grad. De fleste programmer er også tilgængelige online, hvilket gør dem perfekte til fjernstuderende.

  &nbsp

  Omkostningerne ved en strafferetlig grad afhænger af institutionen og længden af ​​studiet. Studerende bør grundigt undersøge deres valgprogram for at forstå alle de involverede omkostninger, herunder bolig og mad til dem, der ønsker at studere på campus.

  &nbsp

  Med en Bachelor of Science i strafferet, kan eleverne tjene i næsten enhver kapacitet relateret til området. Dette omfatter enheder som FBI, Department of Homeland Security, og politiets afdelinger. Karriere er også mulige i domstolsadministration, retshjælp, fængsler, voldtægtskriscentre, halvvejshuse, narkotika- og alkoholprogrammer og meget mere. Graduate studier kan være påkrævet for dem, der ønsker at blive kriminelle advokater eller dommere.

  &nbsp

  En Bachelor of Science i strafferet er den perfekte grad for dem, der ønsker at hjælpe andre. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.