Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 81 Naturvidenskabelig bachelor i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023

81 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2023

Oversigt

De fleste mennesker vil gøre verden til et bedre sted. Service i strafferetlige systemet er en måde at hjælpe dem, der synes at have afvist. Med omkring fire års studie kan eleverne optjene en Bachelor of Science i strafferet og begynde at gøre en forskel i livet for mennesker i øjeblikket i retssystemet.

&nbsp

Hvad er en BSc i Criminal Justice? Dette uddannelsesprogram har tendens til at fokusere på de love og procedurer, der omgiver det strafferetlige system, uanset hvilket land den studerende bor i. Der er mange forskellige specialområder, som eleverne kan vælge at fokusere på. Kurser i studiet omfatter normalt kriminologi, introduktion til lov, etik og politi og sikkerhedsadministration. Denne grad tjener som forbedringsuddannelse for alle, der ønsker at forfølge en karriere i straffesystemet.

&nbsp

Der er mange grunde til, at eleverne måske vælger at forfølge en grad i strafferet. Personer, der planlægger at arbejde på banen, kan få brug for uddannelsen for at kvalificere sig til bestemte stillinger. Personale, der i øjeblikket arbejder i en strafferetlig karriere, kan have ret til yderligere ydelser, hvis de tjener en grad. De fleste programmer er også tilgængelige online, hvilket gør dem perfekte til fjernstuderende.

&nbsp

Omkostningerne ved en strafferetlig grad afhænger af institutionen og længden af ​​studiet. Studerende bør grundigt undersøge deres valgprogram for at forstå alle de involverede omkostninger, herunder bolig og mad til dem, der ønsker at studere på campus.

&nbsp

Med en Bachelor of Science i strafferet, kan eleverne tjene i næsten enhver kapacitet relateret til området. Dette omfatter enheder som FBI, Department of Homeland Security, og politiets afdelinger. Karriere er også mulige i domstolsadministration, retshjælp, fængsler, voldtægtskriscentre, halvvejshuse, narkotika- og alkoholprogrammer og meget mere. Graduate studier kan være påkrævet for dem, der ønsker at blive kriminelle advokater eller dommere.

&nbsp

En Bachelor of Science i strafferet er den perfekte grad for dem, der ønsker at hjælpe andre. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Jura
  • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
  • Jura (81)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat