Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Naturvidenskabelig bachelor i Fødevarevidenskab 2023

4 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Fødevarevidenskab 2023

overview

En bachelorgrad i fødevarevidenskab giver grundig undersøgelse og uddannelse i videnskaben om mad, og hvordan det er udviklet til den almindelige befolkning. Disse tre til fem år programmer tilbyder omfattende in-class og hands-on træning for at forberede kandidater til en karriere i en stærkt konkurrencepræget område.

&nbsp

Hvad er en bachelorgrad i Food Science? Dette område af undersøgelsen fokuserer på kemi, mikrobiologi og behandling, der går ind i at skabe fødevarer. Studerende, der forfølger fødevarevidenskab grader har ofte stærke baggrund i matematik og naturvidenskab, da en stor del af kursusaktiviteter omfatter komplekse instruktion i kemi, teknik, ernæring, produktudvikling og mere. Mange programmer kræver praktikophold og forskning for at sætte klasseundervisning til at arbejde.

&nbsp

Fødevarevidenskab majors vælger ofte deres fagområde på grund af deres evne til at finde produktiv beskæftigelse efter afslutningen af ​​programmet.Med en bachelorgrad i hånden, kan personer være rede til at finde job i hele verden i en lang række forskellige brancher.

&nbsp

Optjening en bachelorgrad har varierende omkostninger afhængigt af placeringen af ​​skolen. Forskellige lande kan have højere studieafgifter end andre, men den bedste måde at finde ud af præcis, hvor meget du kan forvente at betale, er ved at kontakte skolen efter eget valg direkte.

&nbsp

Kandidater for Fødevarevidenskab programmer er behov rundt om i verden for at hjælpe med at administrere fremstilling og distribution af fødevarer. Grad indehavere kan starte på karriereveje, der fokuserer på fødevaresikkerhed, samarbejder med statslige myndigheder som en ernæringsekspert, eller de kan hjælpe fabrikanterne udvikler fødevarer til produktion i forskning og udvikling. Start lønninger i dette voksende område er som regel konkurrencedygtige og efterspørgslen er stor.

&nbsp

Der er en verdensomspændende behov for uddannede fødevarer forskere og verdensomspændende uddannelsesmuligheder.Online-kurser er tilgængelige for dem, der ikke har adgang til en fysisk uddannelse facilitet. Hvis du er interesseret i at indskrive i et fødevarevidenskab program, kan vores database hjælpe dig med at finde den rigtige pasform til dine personlige behov. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Fødevarevidenskab
fields_of_study
  • Sundhedspleje (4)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study