Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Naturvidenskabelig bachelor i Finansiel analyse 2023

6 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Finansiel analyse 2023

overview

En Bachelor of Science er en grad, der ydes til studerende, der har gennemført den nødvendige kurser for deres specifikke koncentration. Bacheloruddannelser kan tage omkring tre til fem år for at tjene, afhængigt af hvor meget tid eleverne er i stand til at afsætte til deres studier.

Hvad er en BSc i Financial Analysis? Dette er en uddannelse, der giver de studerende med den nødvendige viden om kapital, markedsanalyse, investerings- undersøgelser, og virksomhed, der er nødvendig for at finde en ønskelig karriere i finansiering og regnskab. Studerende i den finansielle analyse program kan tage kurser i statistisk analyse, e-business, bogholderi og corporate finance at hjælpe med at forberede dem til en karriere i den økonomiske sektor.

Modtagelse af en bachelorgrad i finansiel analyse kan være meget gavnligt for eleverne i at de forbedrer deres væsentlige færdigheder i problemløsning og kritisk tænkning, samtidig med at forfine deres finansielle færdigheder.Disse færdigheder kan hjælpe kandidater lander bedre betalende karriere i en konkurrencepræget arbejdsmarked.

Omkostningerne til at tjene en BSc i Financial Analysis varierer afhængigt af placeringen af ​​skolen, og den tid, det tager for studerende at færdiggøre deres uddannelse. For at opnå de seneste undervisningsafgifter satser, er studerende opfordres til at tale med den finansielle kontor af deres potentielle skoler.

Studerende, der tjener en bachelorgrad i finansiel analyse har mange karrieremuligheder til rådighed for dem. Nogle studerende kan vælge at arbejde som finansielle analytikere, konsulenter og planlæggere til store selskaber og virksomheder. Andre personer kan fokusere deres arbejde i økonomi, politik, og analysere markedet og arbejder som penge ledere, i regeringens finansiering og regnskab, eller i forsikringsbranchen.

Mange skoler tilbyder online og deltidsansatte skolegang muligheder, så alle elever har mulighed for at fortsætte deres uddannelse, uanset deres placering eller travlt liv.For at begynde at tjene din uddannelse med det samme, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Økonomi
  • Finans
  • Finansiel analyse
fields_of_study
  • Økonomi (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format