Keystone logo

3 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Flyteknologi i Prescott, USA for 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • USA
  • Ingeniørvidenskab
  • Flyteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Flyteknologi

Prescott er en by i Yavapai County, Arizona. Northern Arizona University og Old Dominion University har også specialty campusser her såvel som online universitet, Northcentral University.

Kurser i et aeronautisk ingeniør program vil normalt være stærkt rettet mod grundlæggende teknik, matematik og fysik. Disse programmer kan også blive omtalt som rumfart ingeniør og forberede de studerende til at designe og bygge fly.

USA er fortsat verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteterne i USA dominerer verdensranglisterne, og landet byder også på en lang række spændende uddannelsessteder. Statslige universitetssystemer er delvist subsidieret af statslige regeringer og kan have mange campusser spredt ud over hele staten med hundredtusindvis af studerende.

Akademiske institutioner rundt om i verden tilbyder en bachelorgrad eller Bachelor of Science. Denne populære bachelor-grad er nyttigt i at forberede de studerende til arbejdspladsen eller til avancerede uddannelser. Den gennemsnitlige BSc tager tre til fem år at gennemføre.