Keystone logo

619 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Handelsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Handelsstudier
Studieområde
  • Handelsstudier (619)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Handelsstudier

Et program, der giver en Bachelor of Science (BSc) i Business, Økonomi og Administration giver de studerende en grundlæggende forståelse for økonomi. Denne grad åbner døren til lovende karrierer, der arbejder inden for selskaber og er en god mulighed for dem interesseret i business management og administration.

En potentiel studerende kan undre sig, hvad er en bachelorgrad i Business, Økonomi og Administration? Når du arbejder hen imod at modtage denne grad, de studerende generelt studere emner relateret til to hovedområder. For det første vil de studerer business administration, som omfatter emner som økonomistyring, erhvervsøkonomi, regnskab, og organisation. De vil også tage kurser i den sociale økonomi, herunder emner som basal økonomisk teori og politik.

En virksomhed, Økonomi og Administration grad giver kandidater de færdigheder og den viden, de har brug for at stå over for fælles problemer i en virksomhed og udvikle ideer og projekter. Med denne grad, kan enkeltpersoner være værdifulde aktiver i erhvervslivet industrien.

Omkostningerne og længden af dette program varierer meget mellem institutionerne. Ved at kontakte en bestemt skole, kan en potentiel studerende finde ud af mere om de økonomiske og logistiske detaljer.

De, som modtager en bachelorgrad i Business, Økonomi og Administration vil blive forberedt til en række karrierer i erhvervslivet. Disse karriere kunne omfatte virksomhedernes ledelse, menneskelige ressourcer, og markedsundersøgelser. Fordi forretning er et stærkt konkurrencepræget område, der har en vis grad gør enkeltpersoner betydeligt mere attraktive udsigter til arbejdsgivere.

Online-kurser gøre uddannelserne problemfri.Ved at tage kurser online, kan de studerende imødekomme deres tidsplaner og forpligtelser, mens du tjener deres grad fra overalt i verden. Vores database indeholder oplysninger om en lang række programmer og kan hjælpe med at forenkle udvælgelsesprocessen. For at begynde at lede efter den institution, der vil være rigtigt for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.