Keystone logo

27 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Design Mediedesign Spilledesign 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Design
  • Mediedesign
  • Spilledesign
Studieområde
  • Design (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Design Mediedesign Spilledesign

Erhvervelse af en Bachelor of Science (BSc) grad kan være yderst gavnligt for studerende, der ønsker at maksimere deres karrieremuligheder. Det tager typisk tre til fem år at færdiggøre de nødvendige kurser. Dette bacheloruddannelse kan være en perquisite for folk, der ønsker at forfølge masteruddannelser.

Hvad er en Bachelor i Game Design? Det involverer de grundlæggende elementer i video spil udvikling, herunder strategi og kreativitet. Studerende tager en række forskellige klasser, som kan omfatte kunst og animation, spil programmering og spil simulation. Designprincipper, konceptudvikling, interaktiv historiefortælling og interface design er også kurser, der kan være en del af pensum. Et af programmets mål er at hjælpe eleverne med at opbygge en imponerende portefølje, som de kan bruge, når de søger job.

Der er flere grunde til at forfølge en bachelorgrad i Game Design. Den ene er de studerende er udsat for de avancerede tekniske færdigheder, der er nødvendige for succes i et højt specialiseret område.Nogle af de færdigheder, de lærer også i høj efterspørgsel fra arbejdsgivere uden for gaming industrien.

Omkostningerne ved at færdiggøre en bachelorgrad i Game Design er afhængig af flere kriterier. Hvor du tilmelder dig og program varighed er to af de største variable. Det kan være meget nyttigt for de studerende til at tale med skolens indlæggelser officerer at forstå alle gebyrer og udgifter og bekræft programmer vil opfylde deres behov.

De fleste kandidater forfølge job med video spilfirmaer. Men mange af klasserne studerende tager er særdeles relevante for job i mainstream IT-branchen, såsom programmering og videnskabelige computing positioner. De kreative færdigheder erhvervet, mens han studerede for en Bachelor i Game Design er også meget anvendelig til animationen industrien.

Vores omfattende database er et ideelt sted for studerende at begynde deres forskning. Tage klasser online kan være det bedste valg for folk med mindre fleksible tidsplaner.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.