Keystone logo

27 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse

Erhvervelse af en Bachelor of Science er et mål, at mange studerende arbejde hen imod i specifikke fagområder hele verden. Dette resultat giver kandidater til at få værdifuld viden på dette område, at de kan finde anvendelse i en tilfredsstillende karriere. Det er også indgang til studerende, der ønsker at gå på og tjene mere avancerede certifikater eller grader.

Hvad er en Bachelor of Science i Hospitality Management? Denne grad forbereder eleverne til at arbejde i en af ​​de største industrier i verden: turisme. Ved at tjene denne type grad, de studerende få værdifulde færdigheder, der tillader dem at kompetent håndtere hoteller og resorts rundt om i verden. Studieretninger inden for disciplinen omfatter turisme management, gæstfrihed, internationale turistdestinationer, og turisme markedsføring. Disse programmer kan vare fra et til fire år.

Når eleverne tjene en Bachelor of Science i Hospitality Management, de er i stand til at trygt indtaste gæstfrihed industrien eller servicesektoren.De lærer at tænke hurtigt og problem løser samtidig få værdifulde oplysninger om et verdensomspændende marked.

Prisen for denne type program kan variere meget fra nation til nation og universitet til universitet. Der er ikke ét sæt omkostninger til at fuldføre den grad, så potentielle studerende skal altid sikre, at de ved, hvad deres fulde finansiel forpligtelse, før at forpligte sig til et program.

Udsigterne for kandidater fra disse programmer er ganske gunstige i dag. Som en af ​​de største industrier i verden, turistindustrien er altid ivrig for kvalificerede kandidater, der kan udfylde tiltrængte ledige stillinger. Studerende kan finde positioner lokalt eller internationalt som restaurant ledere, logi ledere, gaming ledere og food service managers. De kan også skabe givende karriere i rejsebureauer, feriesteder, kongrescentre og turisme virksomheder og forlystelsesparker.

Mange institutioner tilbyder nu deres Bachelor of Science i Hospitality Management online.Online-kurser er en stor mulighed for mange internationale studerende. Til at begynde, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.