Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 19 Naturvidenskabelig bachelor i Luftfartsteknologi 2023

19 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Luftfartsteknologi 2023

Oversigt

En Bachelor of Science er graden af ​​valg for studerende med interesse for videnskab, matematik eller andre relaterede studier. Tager cirka tre til fem år at gennemføre, bacheloruddannelsen er at belønne de studerende, da det giver dem mulighed for at forfølge en akademisk uddannelse eller rejse ned deres ønskede karriereveje.

Hvad er en BSc i Aerospace Engineering? Aerospace engineering omfatter mange forskellige fagområder, fra kemi til fysik til humaniora. Studieordningen for programmet er omfattende, med studerende forventes at beherske forskellige mål inden udgangen af ​​deres bachelor uddannelse. Når de gennemføre programmet, er studerende forventes at have en forståelse af eksperimentelle og design aspekter af rumfart ingeniør samt forskellige industrielle praksis. Nogle af de kurser undervises i programmet omfatter principper for maskinteknik, kritisk systemanalyse, og generel kemi.På nogle skoler er der spor til rådighed for studerende, der tillader dem at fokusere på et bestemt område af undersøgelsen.

Som det 21. århundrede fortsætter med at gøre fremskridt, vil efterspørgslen efter rumfart ingeniører vokse. Fremtiden rummer mange muligheder for potentielle ingeniører. Ved at tilmelde dig i en bacheloruddannelse, de studerende sikre lukrative og givende karriereveje for sig selv.

Bacheloruddannelser tager ca. fire år at færdiggøre, afhængigt af deres struktur. Undervisning og gebyrer varierer fra skole til skole, og de studerende bør kontakte deres foretrukne kollegium til at bestemme prisen på tilmelding.

Feltet af Aerospace Engineering er fyldt med karrieremuligheder. Mange studerende finder en karriere som fysiske forskere, matematikere, eller lærere. Ikke overraskende en stor procentdel af kandidater går videre til at blive rumfart ingeniører, men dette er ikke den eneste tekniske disciplin rådighed.Eleverne arbejder også som biomedicinske, arkitektoniske, miljømæssige og nukleare ingeniører. For et par heldige kandidater, en karriere som astronaut eller mission specialist er også en farbar vej. Der er så mange muligheder åbne for dem med en uddannelsesmæssig baggrund i rumfart ingeniør.

Mange internationale skoler tilbyder en uddannelse i rumfart ingeniør, og de studerende har også mulighed for at tilmelde sig online klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Ingeniørvidenskab
  • Maskinteknologi
  • Luftfartsteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat