Keystone logo

4 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Mad- og drikkevareledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
  • Mad- og drikkevareledelse
Studieområde
  • Fødevarestudier (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

    Popular degree type

    Popular study format

    Popular education type

    Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Mad- og drikkevareledelse

    Studerende, der ønsker at modtage en bachelorgrad på et teknisk eller videnskabeligt område, modtager ofte en Bachelor of Science. Denne grad giver også et godt fagligt grundlag for studerende, der ønsker at gå på skole.

    Hvad er en bachelor i videnskab inden for mad og drikkevarer? Studerende på dette område lærer typisk, hvordan der produceres mad og forstår den rigtige praksis i denne produktion. Der lægges vægt på bæredygtighed, ledelse og det globale fødevaremarked. Lærde kan også lære om kulinariske og ernæringsstandarder og hvordan disse kan forbedres over hele verden. Desuden får eleverne en forståelse for, hvordan restauranter drives, hvordan man planlægger menuer, og hvordan sundhedsbestemmelserne kan opfyldes i forskellige miljøer. Nogle programmer tilbyder praktikpladser til at give mere praktisk lærer.

    Efter at have studeret mad og drikkevareforvaltning skal eleverne forstå de fine detaljer om ernæring. Studerende kan også få lederskab og ledelsesevner. Disse færdigheder kan hjælpe lærde til at opnå højere stillinger med øgede lønninger i deres valgte karriere.

    Udgifterne til at studere for en Bachelor of Science i Food and Beverage Management afhænger af programmet. Studerende tager normalt tre til fem år at afslutte denne grad. Landet et program er placeret i bestemmer også prisen.

    Studerende, der modtager deres Bachelor of Science i Food and Beverage Management, er veludstyrede til at arbejde inden for mange områder af denne branche. Nogle forskere kan vælge at arbejde som assistenter i menneskelige ressourcer, sundheds- og sikkerhedsinspektører for fødevareproduktionsselskaber eller direktører for nonprofits, der fokuserer på sundhed og ernæring. Derudover kan eleverne administrere kulinariske og gæstfrihedspersonale på hoteller og planlægge menuer, etablere det kulinariske budget og bestille mad. Studerende kan også arbejde med restauranter som ledere eller undervisere, der instruerer personale om sundhedsbestemmelser.

    Studerende, der ønsker at studere mad og drikkeforvaltning, kan finde programmer i deres bopælsland, og der findes også mange online-programmer, så eleverne kan tage undervisning fra topuniversiteter i forskellige lande. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.