We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

19 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Ingeniørvidenskab
  • Materialeteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi

At tjene en Bachelor of Science grad indikerer, at du har gennemført overdelingen i en bestemt videnskabelig disciplin. Denne kurser, sammen med en generel uddannelsesplan, tager normalt omkring fire år at afslutte.

Hvad er en bachelor i materialevidenskab? Et uddannelsesprogram som dette træner eleverne i den teknologi og praksis, der er forbundet med at styre og konstruere nye og eksisterende materialer. Studerende kan studere disse begreber i kurser som avanceret termodynamik, egenskaber af materialer, solid state fysik, metallurgi og fase transformationer. Disse klasser vil gøre dig bekendt med principperne for teknik samt det videnskabelige grundlag for at arbejde med materialer.

Der er mange måder et program som dette kan gavne eleverne. Ud over at bygge vigtige tekniske færdigheder, der hjælper med at fremme karriere inden for området, kan det give kritiske tænkningskompetencer, videnskabelig viden og et innovationsdrev.

Omkostningerne ved din BSc i Materialevidenskab vil blive bestemt af flere forskellige faktorer. Hvor du går i skole, hvor skolen ligger, om du modtager finansiel støtte og mange andre kræfter vil blive beregnet til de samlede udgifter.

Når du er færdiguddannet, kan du forfølge nogle af de forskellige karrieremuligheder, som din grad kvalificerer dig til. Nogle af disse omfatter materialer ingeniør, materialforsker og materialetekniker. Ud over det brede udvalg af job, der er tilgængelige inden for luftfart, medicinsk teknologi, nanoteknologi og mange andre felter, er der forskellige typer organisationer, som du muligvis kan finde arbejde i. Regering, tech startups og forskningslaboratorier er kun få af de steder, der kan udnytte den materialevidenskabelige ekspertise, du har udviklet.

Hvis du leder efter den rigtige skole til at forfølge en bacheloruddannelse inden for materialevidenskab, skal du så hurtigt som muligt komme i gang med din forskning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.