Keystone logo

2 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi i Osnabrück, Tyskland for 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig bachelor
 • Tyskland
 • Ingeniørvidenskab
 • Materialeteknologi
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi

  Osnabrück er den 3. største by i Niedersachsen, Tyskland. Det har en befolkning på mere end 100.000 indbyggere. Osnabruck har 2 store institutioner for videregående uddannelse nemlig Universitet Osnabrück og University of Applied Science i Osnabrück.

  Eleverne kan undersøge materiale videnskab, hvis de 're interesseret i at sikre beskæftigelsen i en relevant industri, såsom mikrochip produktion eller plast forskning. Programmer i dette emne kan også føre en studerende til yderligere faglige specialisering som materialer ingeniør eller forsker.

  Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

  Akademiske institutioner rundt om i verden tilbyder en bachelorgrad eller Bachelor of Science. Denne populære bachelor-grad er nyttigt i at forberede de studerende til arbejdspladsen eller til avancerede uddannelser. Den gennemsnitlige BSc tager tre til fem år at gennemføre.