Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 30 Deltid Naturvidenskabelig bachelor i Naturvidenskaber i Det Forenede Kongerige 2023

30 Deltid Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Naturvidenskaber i Det Forenede Kongerige 2023

Oversigt

I en naturlig videnskaber akademisk program, kan mange grene af feltet udforskes i dybden med det mål at observere og lære om naturen. Nogle af disse grene kan omfatte astronomi, biologi, fysik, økologi og kemi.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Akademiske institutioner rundt om i verden tilbyder en bachelorgrad eller Bachelor of Science. Denne populære bachelor-grad er nyttigt i at forberede de studerende til arbejdspladsen eller til avancerede uddannelser. Den gennemsnitlige BSc tager tre til fem år at gennemføre.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Det Forenede Kongerige
  • Naturvidenskaber
  • Deltid
Studieområde
  • Naturvidenskaber (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat