Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 40 Naturvidenskabelig bachelor i Sportsledelse 2023/2024

40 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Sportsledelse 2023/2024

Oversigt

En Bachelor of Science (BSc) er en uddannelse, der forbereder de studerende studerer en videnskab-relaterede felt med den nødvendige videnskabelige og matematiske baggrund i forhold til deres valgte emne for undersøgelse. Denne grad tager alt fra tre til fem år at færdiggøre og vil med held give de studerende de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at komme videre på området.

Hvad er en BSc i Sports Management? Dette program fokus er at udstyre de studerende med en dybdegående viden om sport industrien. De kan fokusere på aspekter og begreber som business, ledelse, ledelse og administration. Studerende kan også lære at vurdere og finde løsninger på spørgsmål vedrørende finansiering, markedsføring og etik i relation til sportens verden. Andre emner kan omfatte retsprincipper, beslutningstagning og ledelse principper for sport ledere.

Personer, der beklæder en bachelorgrad i Sports Management vil nu have et solidt greb om industrien og den nødvendige erfaring til at gøre dem meget efterspurgt af arbejdsgiverne. Dette vil gøre dem konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

Omkostningerne ved at tjene denne grad vil variere afhængigt af institutionen og dens placering. Researching skolen og komme i kontakt med sin optagelse kontor vil hjælpe dig med at beslutte, om programmet vil opfylde dine forventninger, og vil hjælpe dig til bedre at forstå de omkostninger.

Kandidater med en bachelorgrad i Sports Management vil have kvalitet erhvervserfaring samt viden på området for at gøre dem værdifulde for arbejdsgiverne. De kan vælge at arbejde som sport information direktører, sport marketing specialister, sport agenter eller sport ledere i en række forskellige steder, såsom sportsfaciliteter, talent agenturer eller public relations virksomheder. I disse job, vil kandidater være i stand til at vise deres omfattende viden og ekspertise sport management.

Studerende har mulighed for at tjene deres BSc online. Dette vil give dem mulighed for at fuldføre kurser i deres eget tempo, og vil give dem fleksibilitet. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Idræt
  • Idrætsvirksomhed
  • Sportsledelse
Studieområde
  • Idræt (40)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat