Keystone logo

33 Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Teknologi Teknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig bachelor
 • Teknologi
 • Teknologi
Studieområde
 • Teknologi (33)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Teknologi Teknologi

  En Bachelor of Science er en grad, hvor de studerende bliver kvalificeret til at fortsætte deres uddannelse eller finde bedre beskæftigelse i deres område af undersøgelsen. Der er forskellige fokus programmer, som en studerende kunne vælge at forfølge denne grad, med miljøvidenskab, computing, og teknologi som nogle af de mest populære.

  Der er interesseret i teknologi kan spørge sig selv: "Hvad er en bachelorgrad i Technology?" Graden er rettet mod at skabe et stabilt fundament i teknologi på en række områder. Informationsteknologi, teknik teknologi og multimedie-teknologi er nogle af de fokusområder, at en studerende kan forfølge. Studerende kan forvente at fuldføre en masse computer-baserede arbejde, samt matematik kurser, multimedie-projekter, og web-baserede klasser. Denne grad er ofte fremstillet i kun tre år.

  Kandidater med en Bachelor of Science i Teknologi er bedre forberedt til den professionelle verden.De vil have haft oplevelser, der kan sætte dem foran konkurrenterne. I nogle tilfælde kan en praktikplads gøre dem mere ønskeligt til fremtidige arbejdsgivere.

  Omkostningerne til at opnå en kandidatgrad i teknologi vil variere. Forskellige lande og institutioner vil kræve forskellige beløb for undervisning, gebyrer og forsyninger. Det er bedst at kontakte indlæggelser kontor for at lære mere om de gebyrer, du kan forvente at betale på en bestemt institution.

  Efter eksamen, kan eleverne være klar til den professionelle verden af ​​teknologi. Nogle almindelige jobs, at kandidater kan være interesseret i omfatte software træner, teknisk support, systemer analytiker, programmør, web-applikationer udvikler, og andre relaterede jobs. De kan forfølge en karriere med et ingeniørfirma, en medievirksomhed, en computer selskab, eller en række andre virksomheder, der er afhængige af teknologi til at overleve.

  Det er let at anvende for indlæggelser at modtage en Bachelor of Science i Teknologi.Uanset om du planlægger at studere online, i udlandet eller på en lokal institution, der er uendelige muligheder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.