Keystone logo
Andorra

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Andorra 2024

Antal institutioner: 5
  • Encamp, Andorra

  Vatel Andorra International Hotel and Tourism School er en institution, der har brugt 40 år på at forberede fremtidige ledere og direktører for den internationale hotelbranche. Hans uddannelse består af en bachelorgrad i International Hotel Management. Vatel uddannelse strækker sig til 34 lande, med 55 skoler, med mere end 9.000 elever, 39.000 kandidater rundt om i verden, 520 lærere og et netværk af vigtige samarbejdspartnere rundt om i verden.

  • Andorra la Vella, Andorra

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstendømmet Andorra. Inspireret af en gruppe luftfartsentusiaster blev en aftale om at oprette dette unikke luftfartsuddannelsesprogram med Andorras regering og University of Andorra underskrevet i juni 2015.

  • La Massana, Andorra

  Kend os! VORES MISSION At tilbyde en universitetsuddannelse af høj kvalitet er vores vigtigste mission. Vi vil have folk, der ønsker at lære på en fleksibel og behagelig måde, at de kan forbedre deres faglige færdigheder og frem for alt at de også kan vokse og udvikle sig fra et menneskeligt perspektiv. VORES VISION FOR UDDANNELSEN Vores pædagogiske forslag mener, at uddannelse og uddannelse ikke kan gennemføres, hvis det ikke er med medicinen fra et team af kompetente, støttende undervisere, der er samlet i den mission, der er betroet dem og i stand til at arbejde "sammen og ved forening" . Alle medlemmer af uddannelsessamfundet er en del af dette team: lærere, forskere, administrativt og teknisk personale osv. VORES VISION OM UDDANNELSESVIRKELIGHEDEN Vi mener, at uddannelsesforholdet altid bør tilføres med broderskab og respekt. Af denne grund baserer vi opmærksomheden på hver studerende på at byde velkommen, lytte, kende deres behov og på den konstante interesse for at fremme deres integrerede vækst.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  University of Andorra (UdA) er det eneste offentlige universitet i Fyrstendømmet Andorra, en mikrostat beliggende i hjertet af Pyrenæerne. Videregående uddannelse i landet begyndte i 1988 med oprettelsen af School of Nursing og School of Computer Science, hvilket gav anledning til University of Andorra, hvis campus har været placeret i centrum af Sant Julià de Lòria siden 2004.