Keystone logo
Colombia

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Colombia 2024

Antal institutioner: 163
  • Madrid, Spanien
  • Facatativá, Colombia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bogotá, Colombia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Chía, Colombia

  Det internationale center for fremmedsprog og kulturer tilbyder et spansk program af høj kvalitet til det internationale samfund og udlændinge, der bor i Colombia. Timerne udføres på universitetsområdet i et akademisk, sikkert og fremragende servicemiljø.

  • Rionegro, Colombia

  I 1996 tildelte det colombianske ministerium for national uddannelse og det colombianske institut for evaluering af uddannelse - Icfes gennem resolution 2661 Remington -organisationen juridisk status som en universitetsinstitution, hvilket gav anledning til Remington University Corporation.

  • Popayán, Colombia

  Universidad Del Cauca blev oprettet i Popayán som et universitet i det tredje distrikt ved dekret af 24. april 1827. Den 5. april 2013 bevilgede ministeriet for national uddannelse højkvalitets institutionel akkreditering i en periode på 6 år allerede gennem resolution 6218 af 13. juni 2019, fornyede den institutionel akkreditering i en periode på otte år.

  • Barranquilla, Colombia

  University of the Coast, CUC, har til opgave at danne en integreret borger under princippet om tankefrihed og ideologisk pluralisme med en høj ansvarsfølelse i den permanente søgen efter akademisk og undersøgende ekspertise ved hjælp af udvikling af videnskab, teknologi , teknologi og kultur.

  • Jamundí, Colombia

  Autonomous University of the West er en institution for videregående uddannelse, der i overensstemmelse med bestemmelserne i lov 30 af 1992 og de andre lovbestemmelser kan gennemføre bachelor-, postgraduate-, forsknings-, efteruddannelses- og fremskrivningsprogrammer til samfundet.

  • SANTANDER, Colombia

  Santanders teknologiske enheder er en offentlig etablering af afdelingsordenen, der er dedikeret til uddannelse af mennesker med en etisk sans, kritisk tænkning og en iværksætterholdning gennem kvalitetsprocesser i undervisning, forskning og udvidelse til at bidrage til socio- økonomisk udvikling. økonomiske, videnskabelige, teknologiske, miljømæssige og kulturelle i samfundet.

  • Bogotá, Colombia

  Vi er en højere uddannelsesinstitution med et militært fokus, der har til hensigt fuldt ud at uddanne logistikfolk, kritiske borgere med en bred social, etisk og politisk sans. Vi perfektionerer efterforskningskompetencer og iværksætterånd, understøttet af fremskridt inden for videnskab og teknologi, der bidrager til den strukturelle og funktionelle udvikling af logistik i Colombia.

  • Bogotá, Colombia

  Militær kommunikation inden for vores hærs konform har transcendental betydning med årene, og begivenhederne ankommer, der rammer vores lands og verdens generelle historie i en klynge af fakta, der så deres teknologi inden for teknologi. stor mulighed for udvikling og forandring til gavn for menneskeheden, sådan har militær kommunikation gennem historien været det væsentlige element i kommandoen, koordineringen og udviklingen af militære operationer, der er blevet grundlaget for store sejre og Ligeledes har de tilladt moderne konflikter for at træffe afgørelse om korrekt brug af elektroniske medier, som letter at forudse modstanderens hensigter og handlinger.

  • Armenia, Colombia

  SOCIALPROJEKTIONEN udtrykker det permanente og direkte forhold, EAM opretholder til samfundet; Det udføres gennem interaktive programmer med de produktive sektorer og sociale aktører; gennem programmer og aktiviteter af forskellig art (akademisk, kunstnerisk, social og teknologisk), rådgivning og rådgivning, efteruddannelse og sociale serviceindsatser til samfundet.

  • Cundinamarca, Colombia

  San José FESSANJOSE Higher Education Foundations mission er at uddanne omfattende fagfolk, fra en humanistisk tilgang med en kritisk, social og følsom sans til principperne om lighed og etiske værdier. På denne måde udviklingen af materiel og uddannelsesmæssig kvalitet i institutionen.

  • Barranquilla, Colombia

  The Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast er en ansvarlig institution med etiske og gennemsigtige principper, der udvikler dens indholdsmæssige funktioner ud fra en uddannelsesmodel, fortrinsvis gennem propedeutiske cyklusser, fokuseret på menneskelig udvikling, hvilket garanterer den integrerede dannelse af tænkning, analytiske, kritiske væsener, med en iværksætterånd til opbygningen af et retfærdigt, rummeligt, bæredygtigt, demokratisk, støttende og respektfuldt samfund af menneskelig værdighed.

  • Bogotá, Colombia

  Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia tilbyder spanskkurser i Bogotá, Cartagena, Medellín og i et naturreservat nær Guaduas. Hvis du leder efter et kvalitetsspanskkursus i en hyggelig og venlig skole med professionelle lærere, hvis du vil studere spansk og rejse og få nye venner, mens du møder og nyder kultur, musik, gastronomi, museer og vandreture i naturen; så er New Language Spanish School i Colombia noget for dig. Vores program er udviklet efter de strengeste internationale retningslinjer for sprogundervisning. Nueva Lengua er internationalt anerkendt for sin kvalitet og service, og siden 2003 har unge og voksne fra næsten hundrede lande studeret hos os. Vi har en lang række kurser, og vi starter klasser hver uge på alle niveauer. Fra den første dag vil du føle dig velkommen, velkommen og støttet i denne oplevelse af at lære spansk, mens du rejser.

  • Cali, Colombia

  National School of Sports er en statsuniversitetsinstitution, der er forpligtet til at integrere mennesket for at bidrage til landets udvikling gennem generation, transformation og anvendelse af viden inden for sport, sundhed og uddannelse. administration og økonomi, baseret på principper og værdier, der fremmer respekt for menneskelig værdighed, bæredygtig udvikling, sameksistens og forbedring af livskvaliteten i samfundet.