Keystone logo
Ægypten

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Ægypten 2024

Antal institutioner: 9
  • قسم أول 6 أكتوبر, Ægypten

  MSA University giver studerende den første britiske videregående uddannelse i Egypten og Mellemøsten. Det hjælper dem også med at tilegne sig kreative evner og forpligtelser til livslang læring. Vi mener, at vores studerende opgraderer med udviklede skrive-, analytiske og kommunikationsevner, der er vigtige for dem. MSA-kandidater trives ikke kun på deres første job, men gennem hele deres karriere.

  • Canal Mahmoudiah Street, Ægypten

  Pharos University In Alexandria er forpligtet til sin rolle i udviklingen af samfundet ved at give et stabilt og stimulerende miljø for uddannelse og videnskabelig forskning. Universitetet tilbyder en fremtrædende uddannelsestjeneste ved at give alle studerende retfærdige muligheder for at sætte dem i stand til at opnå bæredygtig udvikling i alle samfundslag og optimere partnerskab med de nationale, regionale og internationale samfund inden for et fleksibelt system, der muliggør kontinuerlig udvikling og bevarelse af samfundets værdier og etik og samtidig holde trit med videnskabelig og teknologisk udvikling.

  • Km 22, Ægypten

  Newgiza University (NGU) er et tværfagligt privat universitet i Kairo, Egypten. NGU ligger på det legendariske Giza-plateau, kun få minutter fra de store pyramider, og leverer universitetsuddannelse i verdensklasse til studerende lokalt, regionalt og internationalt.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Ægypten

  Siden Misr International University blev oprettet, har vi forpligtet os til akademisk skelnen og kvalitetsuddannelse. Ser jeg tilbage på de sidste år, er jeg fyldt med stolthed over universitetets præstationer og kontinuerlige forfølgelse af intellektuel, professionel og kreativ udvikling af dets studerende.

  • Beni Suef, Ægypten

  NUB blev etableret i centrum af East New Beni Suef City lige op ad Cairo-Beni Suef-vejen. I det øjeblik, vi opfattede, hvor meget opmærksomhed uddannelse har brug for, især i Øvre Egypten, er det samme øjeblik, hvor vi indså, at vores drøm om at bygge NUB er opnåelig. Et universitet er et sted at pleje unge og forberede uddannede generationer, som vi kan overlade udviklingen af vores elskede hjemland til.

  • Cairo, Ægypten

  Higher Institute for Engineering Technology and Business Administration er forpligtet til at tilbyde enestående akademisk miljø, der hjælper studerende med at få viden, færdigheder og professionel etik til at konkurrere lokalt og i et partnerskab med de canadiske universiteter til at kvalificere kandidater til at arbejde regionalt og internationalt. Instituttet støtter videnskabelig forskning og vinder samfundets tillid.

  • Cairo, Ægypten

  Det moderne uddannelsessystem stammer sine studerende fra Koranskoler og Al-Azhar ved dets fremkomst, da der var komiteer, der strejfer rundt i landet for at besøge Koranskoler og vælge særprægede studerende til at deltage i moderne skoler, der blev også udvalgt karakteristiske studerende fra Al-Azhar til at deltage gymnasier ved deres etablering, men snarere var nogle heldige at deltage i missionen sendt af Mohammed for at studere i Frankrig.

  • El-Nahda, Ægypten

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) grundlagde SEKEM i 1977, et initiativ, der fremmer bæredygtig udvikling mod en fremtid, hvor ethvert menneske kan udfolde deres individuelle potentiale, hvor menneskeheden lever sammen i sociale former, der afspejler menneskelig værdighed, og hvor alle økonomiske aktiviteter er udføres i overensstemmelse med økologiske og etiske principper. Som en del af sin vision etablerede Prof. Abouleish Heliopolis University for Bæredygtig Udvikling i 2009; det første universitet i Mellemøsten, der erklærer bæredygtig udvikling som sin vigtigste ledende rektor.

  • Cairo, Ægypten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...