Keystone logo
Guatemala

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Guatemala 2024

Antal institutioner: 3
  • Quetzaltenango, Guatemala

  For at skabe et universitet i Quetzaltenango, hvis mål var at uddanne sine studerende med en filosofi baseret på frihed, der sigter mod at opbygge et frit, fredeligt samfund med et højt akademisk niveau, og som også vil være tilbøjelig til at tilbyde en karriere, der forbereder sine studerende. studerende til at tackle fremtidens udfordringer, blev udvidelsen af Francisco Marroquín University i byen El Alto grundlagt i 1994. University of the West ville være en fortsættelse af den doktrinære orientering af udvidelsen af Francisco Marroquín University, når den trak sig tilbage fra Quetzaltenango. Det blev grundlagt af en gruppe forretningsmænd og fagfolk i Quetzaltecan, som dannede bestyrelsen for dets oprettelse og indledte de tilsvarende procedurer for dets godkendelse. Nogle var tidligere studerende og professorer i UFM og medlemmer af Superior Council, der sagde, at universitetet var blevet udpeget til at lede og administrere med økonomisk uafhængighed. Køb af jord til etablering af det centrale hovedkvarter for Universidad de Occidente begynder og parallelt med dette, arbejdet og koordineringen, der medfører åbning af to udvidelser i Guatemala City og i afdelingerne Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango og San Pedro-afdelingen i San Marcos. Det begyndte sin virksomhed som sådan i byen Quetzaltenango i 2010, da Rådet for videregående uddannelser godkendte dets drift, og det blev offentliggjort i den officielle tidende den 3. marts 2010. Universitetets mission er undervisning og formidling af filosofien Liberty med personligt ansvar inden for alle områder af menneskelivet for at bidrage til menneskehedens materielle og åndelige fremskridt.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones er et center for videregående uddannelser i verdensklasse for sin akademiske ekspertise, som letter den integrerede dannelse af væsenet, hvilket tilskynder til søgen efter sandhed, skønhed og godt. Det fremmer udviklingen af intelligens, tanke, kreativitet og viljen til at foregribe de udfordringer, som nutidens samfund præsenterer og dets fremtidige fremskrivninger.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...