Keystone logo
Indonesien

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Indonesien 2023/2024

Antal institutioner: 42
  • Surabaya, Indonesien

  Ved tilrettelæggelse af videregående uddannelse er UNAIR's principper: en non-profit organisation med evnen til at administrere midler uafhængigt for at udvikle UNAIR; uafhængighed og god regeringsførelse; udvikling af akademisk kultur og videnskabelig autonomi for det akademiske samfund; osv. Vores vision er at blive et uafhængigt, innovativt og førende universitet på nationalt og internationalt plan samt pioner inden for udvikling inden for videnskab, teknologi og humaniora baseret på religiøs moral.

  • Bandung, Indonesien

  Telkom University er det bedste private universitet i Indonesien (ifølge Ministeriet for Uddannelse og Kultur i Indonesien og Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021, red.), Som har visionen om at blive et “Research and Entrepreneurial University”. Den hurtige vækst af IKT (informations- og kommunikationsteknologi) kombineret med den kulturelle mangfoldighed i Indonesien får Telkom University til at fokusere på IKT-baseret uddannelse og forskning inden for teknik, forretning og kreativ industri. Vi udvikler konstant og løbende uddannelseskvaliteten med hensyn til undervisning, forskning og samfundstjeneste.

  • Banda Aceh, Indonesien

  Syiah Kuala Universitets mission er at implementere "Tri Dharma - tre betegnelser" af højere læreanstalter, der understøtter lokal, national og international udvikling ved at udnytte tilgængelige lokale, nationale og internationale ressourcer; forbedre akademisk kvalitet for at producere kandidater, der er meget konkurrencedygtige anvende integreret kvalitetsstyring inden for uddannelse gennem anvendelse af gennemsigtige, deltagende, effektive og produktive principper kontinuerligt styrke og udvide netværket af institutionelt samarbejde i bestræbelserne på at udvikle og bevare resultaterne af videnskab, teknologi, humaniora, sport og kunst.

  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesien

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) administrerer i øjeblikket 10 fakulteter med 1 postgraduate program og 3 ph.d. -programmer. Af de tre uddannelser er der 3 diplomuddannelser, 35 bachelor 1 -uddannelser, 11 efteruddannelsesprogrammer, 3 ph.d. -programmer og 4 faglige programmer. Antallet vokser stadig. Voks mere og bliv større.

  • Buleleng, Indonesien

  Universitas Pendidikan Ganesha 'Universitas Pendidikan Ganesha' i det følgende benævnt Undiksha, er et universitet, der er ansvarligt over for ministeriet for forskning og teknologi og videregående uddannelse og er beliggende i Singaraja, Bali-provinsen.

  • Batam, Indonesien

  Velkommen til Universitas Internasional Batam (UIB). UIB blev grundlagt i 2000 og er et nyt privat universitet, men det har et enormt potentiale. Beliggende i Batam City, ved grænserne til Singapore og Malaysia, har UIB sin egen campus med usædvanligt tilstrækkelig infrastruktur til at understøtte fremragende undervisnings- og læringsprocesser som biblioteker, laboratorier, sportshal, sovesal osv.

  • South Jakarta, Indonesien

  PTIQ Institute (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Qur'an) er det første college i verden, der specifikt husker og studerer Koranen. To år efter at PTIQ blev grundlagt, åbnede Det Islamiske Universitet i Madinah, Saudi-Arabien, et særligt fakultet for Koranens videnskab, og PTIQ tjente som inspiration.

  • Yogyakarta, Indonesien

  Som pioner for videregående uddannelse i Indonesien er UII dybt rodfæstet i traditionen med akademisk frihed, som mangfoldighed af ideer er meget værdsat med. Med et meget motiverende læringsmiljø og potentiale for innovation er vi forpligtet til at uddanne vores studerende til at være innovative globale ledere.

  • West Jakarta, Indonesien

  For at opbygge sin økonomi har Indonesien brug for en aktiv deltagelse af iværksættere. De skaber muligheder, der er i stand til at absorbere tilgængelig arbejdskraft. Dette kan starte på universitet, der spiller en vigtig rolle i at producere arbejdende fagfolk med fremragende kompetencer og høj konkurrenceevne.

  • Yogyakarta, Indonesien

  Duta Wacana Christian University (UKDW) blev grundlagt i 1985 og er en videreudvikling af Duta Wacana Theological Seminary (STT Duta Wacana), der blev grundlagt i 1962 som et resultat af fusionen mellem Jogjakarta Theological Academy og Bale Wiyata Theological School, Malang.

  • Salatiga, Indonesien

  Satya Wacana Christian University (SWCU) startede med navnet Indonesian Christian Teaching Educational Tertiary Institution (PTPG-KI). Det blev afholdt den 30. november 1956 med fem afdelinger bestående af uddannelse, historie, engelsk, jura og økonomi. PTPG-KI fra Satya Wacana ændrede sig til at blive FKIP-KI den 17. juli 1959. Derefter blev den 5. december 1959 officielt Satya Wacana Christian University med eksistensen af det økonomiske fakultet og det juridiske fakultet, som derefter blev efterfulgt af åbningen af flere andre nye fakulteter og uddannelser.

  • Bandung, Indonesien

  Universitas Kristen Maranatha bliver en uafhængig og selvbærende videregående uddannelsesinstitution, der udforsker og inddrager viden inden for alle områder af kunst og videnskab, motiveret af Jesu Kristi kærlighed og levende eksempler.

  • Jakarta, Indonesien

  Prasetiya Mulya blev grundlagt i 1980 af en gruppe af fremtrædende indonesiske erhvervsledere. Det første MBA-program i Indonesien blev derefter etableret i 1982 med hjælp fra prestigefyldte internationale lærde og eksperter.

  • Jakarta, Indonesien

  Jakarta International College (JIC) blev etableret i Jakarta i 2002 af en gruppe af fagfolk, der bryr sig og er forpligtet til at tilbyde international uddannelsesstandard af høj kvalitet. I de sidste 19 år har JIC været den eneste udbyder af Monash College Jakarta, der overfører Monash College Diploma og Monash University Foundation Year (MUFY). Tusinder af studerende er med succes overført til Monash University og andre velrenommerede universiteter i Australien.