Keystone logo
Kasakhstan

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Kasakhstan 2024

Antal institutioner: 15
  • Almaty, Kasakhstan

  International University of Information Technology ( IITU ) er det eneste universitet i Kasakhstan, der modtager ASIIN institutionel international akkreditering. Universitetet uddanner en ny generation af specialister i IKT med viden om brancheteknologier, avanceret ledelse, økonomi og kommunikationsevner.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , opkaldt efter Gumarbek Daukeyev, er et af de førende tekniske universiteter i Centralasien. Det giver undersøgelser inden for energi, telekommunikation, it -teknologier, rumteknik, robotteknologi og kunstig intelligens.

  • Taldykorgan, Kasakhstan

  Zhetysu University, opkaldt efter Ilyas Zhansugurov, er et stort regionalt universitet, der kombinerer klassiske principper med moderne uddannelsesprogrammer. Universitetet udvikler sig som et tværfagligt innovationsorienteret Smart-universitet inden for uddannelse, videnskab og opdragelse.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Universitetets nøglefunktion er undervisning. Astana University underviser i henhold til sine uddannelsesstandarder, forbereder kandidater i efterspørgsel på det moderne arbejdsmarked i førende virksomheder i forskellige brancher. Blandt kandidaterne fra Astana University er der mange, der arbejder i det offentlige.

  • Almaty, Kasakhstan

  Kainar University , Kainar Academy's efterfølger, er en af de første videregående uddannelsesinstitutioner i ny dannelse baseret på kommercielle principper i uafhængige Kasakhstan. Det er det første private universitet som en tværfaglig højere uddannelsesinstitution med social og humanitær orientering.

  • Kokshetau, Kasakhstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - er en højere uddannelsesinstitution med højt kvalificeret personale og pædagogisk potentiale, gode materielle og tekniske ressourcer. Det er en af de førende videregående uddannelsesinstitutioner i Kasakhstan, der leverer licenserede uddannelsestjenester, der overholder moderne krav på arbejdsmarkedet.

  • Karagandy, Kasakhstan

  Karaganda Technical University er en af de førende tekniske gymnasier i Kasakhstan. Oprettelsen af Mining Institute var en vigtig begivenhed ikke kun for Karaganda, men også for det centrale Kasakhstan. I dag har universitetet ni fakulteter. Universitetet uddanner specialister i mere end 46 specialiteter.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) er en offentlig videregående uddannelsesinstitution i Kasakhstan. Kazakh National University Of Arts er et af de mest prestigefyldte universiteter i Kasakhstan og sidder komfortabelt blandt de top 90 universiteter i landet.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty-grenen af "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan få russisk uddannelse i Kasakhstan. Almaty-filialen er et af de største, velrenommerede centre til uddannelse af professionelle på højeste niveau. Det er med rette blevet en af de førende højere uddannelsesinstitutioner i Republikken Kasakhstan.

  • Shymkent, Kasakhstan

  South Kazakhstan State University, opkaldt efter M. Auezov, er det største og diversificerede universitet i Republikken Kasakhstan, videnskabeligt, uddannelsesmæssigt, intellektuelt, kulturelt centrum i regionen. Universitetet uddanner specialister til alle sektorer i økonomien, videnskaben og kulturen af regionen, republikken og verdensrummet.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kasakhstan

  I fire årtier har SARSEN AMANZHOLOV EAST KAZAKHSTAN UNIVERSITY været et af de førende universiteter i republikken og Sovjetunionen. Universitetet er et aktivt medlem af Eurasian Association of Universities.

  • Uralsk, Kasakhstan

  West Kazakhstan State University , opkaldt efter M.Utemisov, et af de første universiteter i Republikken Kasakhstan, underskrev Bolonskiy-erklæringen rettet mod dannelsen af verdens uddannelsesmæssige rum.

  • Almaty, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Uddannelse i Det Eurasiske Humanitære Institut ( EAGI ) gør det muligt at modtage den prestigefyldte og krævede fuldtids- og deltidsuddannelse og reducerede vilkår på bachelorgradsspecialiteterne.