Keystone logo
Kina

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Kina 2024

Antal institutioner: 36
  • Shanghai, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Tyskland
  • Suzhou, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Kina

  Yulin University (YLU) er beliggende i byen Yulin, udpeget som en af de berømte historiske og kulturelle byer i Kina samt en statslig base af energiressourcer og tung kemisk industri af statsrådet. Universitetet, direkte under Shaanxi -provinsregeringen, tilbyder en bred vifte af programmer, herunder teknik, ledelse, kunst, videnskab, agronomi og jura.

  • Beijing, Kina

  Beijing Information Science and Technology University (BISTU), en fusion af sine to forgængere, Beijing Institute of Machinery (BIM, under tilsyn af det tidligere ministerium for maskinindustrien) og Beijing Institute of Information (BIT, under tilsyn af det tidligere ministerium for elektronikindustri) , er en institution med et relativt komplet system af akademiske discipliner inden for informationsvidenskab og teknologi og understøttes og overvåges hovedsageligt af Beijing kommune. Universitetet har nu fem campusser plus et nyt campus under opførelse, der dækker et område på over 800 tusinde kvadratmeter placeret i Shahe. Fase 1 -byggeriet af det nye campus er stort set afsluttet i 2020.

  • Chengdu, Kina

  Chengdu University blev officielt oprettet med godkendelse fra Undervisningsministeriet i Folkerepublikken Kina i 1978, men med skolens historie i hundrede år. Det er et universitet, der er etableret i fællesskab af Sichuan-provinsen og Chengdu City, og et vigtigt omfattende universitet understøttet af Chengdu, en national centralby. Det er stedet for atletlandsbyen til Chengdu FIFU World University Games 2021.

  • Shenyang, Kina

  Shenyang Jianzhu University (det oprindelige Shenyang Architecture and Civil Engineering Institute), der blev oprettet i 1948, er det eneste omfattende universitet med sin prioritet til civilingeniør og arkitektur samt tværfaglig uddannelse, der overlapper blandt ingeniørvidenskab, industri, litteratur, administration, naturvidenskab, agronomi og lov i Liaoning-provinsen.

  • Shanghai, Kina

  Shanghai Business School (SBS), tidligere East China Branch of Tax Administration School of the Central Government, er en 60-årig skole under direkte regi af Shanghai kommunale regering. Ved at holde sig til politikken for at holde trit med tiden og frembringe nye ideer i de sidste seks årtier har Shanghai Business School gradueret titusinder af velkvalificerede politiske og økonomiske ledere på alle niveauer både hjemme og i udlandet.

  • Chengdu, Kina

  四川电影电视学院er et undervisningskunsthøjskole, der dyrker fagfolk inden for anvendt film og tv-medier. Baseret i Sichuan og overfor hele landet stræber det efter at dyrke den omfattende udvikling af moral, intelligens, fysisk uddannelse, skønhed og arbejdskraft til filmen og tv-medieindustri og den lokale økonomi og samfund. Anvendte film- og tv-medie-talenter, der tilpasser sig transformation og udvikling af branchen, har solide faglige kvalifikationer og er fulde af innovationsånd. Skolen fokuserer på fuldtids bacheloruddannelse under hensyntagen til junior collegeuddannelse og lancerer postgraduate uddannelse i tide. Fokus på kunst, drama, film og tv, den koordinerede udvikling af kunst, litteratur, teknik, økonomi og andre discipliner, med film- og tv-medier som hovedfunktion, er forpligtet til at blive en anvendt disciplin med enestående fordele, anvendelsesorienteret talent uddannelse med særpræg og modtages godt af branchen. Et højt anvendt kunstuniversitet tilfreds af folket.

  • Changsha, Kina

  Bangor College China (BCC) er en prestigefyldt Joint School oprettet af Bangor University (BU) i Wales, Storbritannien og Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) i Hunan-provinsen, Kina.

  • Meizhou, Kina

  嘉应学院er et fuldtids offentligt bacheloruniversitet under Guangdong-provinsens jurisdiktion; det ligger i en berømt historisk og kulturel by i Kina, hjembyen Marshal Ye Jianying, et velkendt gammelt revolutionært område, og hele området hører hjemme til det tidligere centrale sovjetområde. Meizhou City, Guangdong-provinsen, med ry for "Hometown, Hometown of Football" og så videre. Skolen rekrutterer studerende fra 15 provinser (byer, distrikter) med mere end 28.000 faste fuldtidsstuderende og næsten 11.000 voksne studerende. Disciplinerne dækker 11 discipliner, herunder litteratur, videnskab, teknik, jura og medicin. Der er 8 nøglediscipliner på provinsniveau og 59 grundfag, herunder 1 karakteristisk major på nationalt niveau, 1 omfattende reformpilot major, 6 førsteklasses majors på provinsniveau, 2 nøgleprojekter på provinsniveau og 10 provinsniveau niveau karakteristiske majors Der er 7 provinsielle niveau professionelle omfattende reform piloter, 3 provinsielle niveau strategiske nye industri karakteristiske majors og 3 provinsielle niveau anvendt talent uddannelse demonstration majors.

  • Handan, Kina

  邯郸学院er et offentligt fuldtids universitetsundervisningskollegium i Handan City, Hebei-provinsen, en national historisk og kulturel by, en national fremragende turistby, et hellig land Tai Chi og en hovedstad i idiomer hentydninger.邯郸学院tager den grundlæggende opgave at dyrke mennesker med moral, holder sig til serviceorienteringen "baseret på Handan, tjener samfundet, arver kulturuddannelse og integrerer industrien" og implementerer omfattende "skaber et harmonisk miljø med fokus på indholdskonstruktion, med fokus på samarbejdsinnovation og ved at tage karakteristika. Den grundlæggende strategi "Road" fremmede den hurtige udvikling af skolens karriere. Skolen har 1 karakteristisk hovedniveau på nationalt niveau, 1 førsteklasses kursus på nationalt niveau, 3 centrale udviklingsdiscipliner på provinsniveau, 7 første klasses majors på provinsniveau, 4 første klasse kurser på provinsniveau, 27 kvalitet på nationalt og provinsielt niveau ingeniørprojekter, provinsniveau Der er 4 undervisningsdemonstrationscentre, der har vundet 8 undervisningspræmier i de sidste to sessioner, 7 provinsielle videnskabelige forskningsplatforme, 11 kommunale videnskabelige forskningsplatforme og 46 provinsniveauer og derover priser herunder Hebei Provincial Science and Technology Progress Award.

  • Wuhan, Kina

  Hubei University , der ligger i Wuhan, hovedstaden i det centrale Kinas Hubei-provins, er et centralt omfattende universitet, der administreres af Hubei provinsregering og Kinas undervisningsministerium, der dækker kunst, historie, filosofi, videnskab, teknik, økonomi, lov, ledelse, uddannelse, landbrug og medicin, med disciplinerne Material Science and Chemistry, der rangerer top 1% i verdens ESI.

  • Huainan, Kina

  Anhui University of Science and Technology (AUST) blev etableret i 1945. Det er det tidligste ingeniørhøjskole i Anhui-provinsen og et af de to tidligste universiteter i Kina, der gennemfører videregående uddannelse inden for minedrift. Det er under medkonstruktion af Anhui-provinsregeringen og den statslige administration for arbejdssikkerhed. Det er også et af de 100 universiteter i midten og vest for Kina, der understøttes af den nationale plan for foryngelse af videregående uddannelser.

  • Xi'an, Kina

  Xi'An University of Technology (XUT) er et omfattende offentligt universitet, der hovedsageligt byder på videnskab og teknologi, som er bygget sammen af Shaanxi provinsielle og centrale regering. Vores universitet blev grundlagt i 1949 og har en historie på 64 år indtil videre. Vores universitet har aktivt undersøgt former for internationalt uddannelsessamarbejde og udvekslinger, der har til formål at gøre flere studerende i stand til at acceptere international diversificeret uddannelse. Vi fremmer også positivt engelsk-kinesisk tosprogede undervisningsmetoder for at imødekomme kravene i talent internationalisering.