Keystone logo
Kirgisistan

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Kirgisistan 2024

Antal institutioner: 4
  • Jalal-Abad, Kirgisistan

  Jalal-Abad State University er en offentlig institution designet til at yde videregående uddannelse inden for følgende områder: elektronik, energi; konstruktion; uddannelse; agroindustrielt kompleks. Universitetet værdsætter promoveringen af dydige idealer og begrebet helpersonuddannelse.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Siden oprettelsen har Kirgisistan Tyrkiet Manas University overvejet at gennemføre kvalificerede uddannelsesstudier blandt de tyrkiske republikker blandt sine primære opgaver. Vores universitet har til formål at hjælpe tyrkiske unge, der er udstyret med et moderne og nutidigt uddannelsessystem med en fælles forståelse, med at rejse bevidste, selvforsynende og ansvarlige personer.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz State Technical University , opkaldt efter I. Razzakov ( KSTU ), er flagskibet for ingeniøruddannelsen i Kirgisistan. Universitetet forbereder højt kvalificerede specialister inden for forskellige områder til vores republik, nær og langt i udlandet.

  • Bishkek, Kirgisistan

  University Of Central Asia ( UCA ) er et privat, non-profit, sekulært universitet. Missionen for University Of Central Asia er at fremme den sociale og økonomiske udvikling i Centralasien.