Keystone logo
Libanon

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Libanon 2024

Antal institutioner: 10
  • Jdeideh, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Libanon

  Notre Dame University-Louaize (NDU), Libanons fremtrædende non-profit katolske videregående uddannelsesinstitution og det eneste libanesiske universitet, der vedtager den amerikanske model for liberal kunstuddannelse, er glad for at kunne meddele, at det er blevet akkrediteret af New England Commission for Higher Uddannelse (NECHE) tidligere kendt som Kommissionen for institutioner for videregående uddannelse (CIHE) fra New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC).

  • Souq El Gharb, Libanon

  En fremtidsorienteret institution for videregående uddannelse, University Of Balamand bemyndiger både lærde og kandidater til at stille utraditionelle spørgsmål og tværfaglige grænser for at bevare tankefrihed og berige den interkulturelle dialog i Libanon og den arabiske verden.

  • Mount Lebanon Governorate, Libanon

  Oprettelsen af det Lebanese University var en idé, der først blev nævnt i talen fra den tidligere udenrigsminister Hamid Frangieh under afslutningsceremonien for den tredje UNESCO-konference i Beirut den 11. december 1948, hvor han sagde: "Libanon håber at se oprettelsen af et Lebanese University med ånden fra UNESCO "

  • Damour, Libanon

  Universitetets ledende vision er at føre an inden for uddannelseskvalitet, akademisk integritet og videnskabelig forskning. MUBS er forpligtet til at skabe samvittighedsfulde verdensledere, der er eksemplariske i deres moralske, professionelle og uddannelsesmæssige ekspertise.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Libanon

  Phoenicia University (PU) er en nonprofit, privat og ikke-sekretær, officielt licenseret videregående uddannelsesinstitution. Universitetet består af seks colleges: arkitektur og design, kunst og videnskab, forretning, ingeniørarbejde, jura og statskundskab og folkesundhed. PU-campus ligger i distriktet Zahrani i det sydlige guvernement i Libanon, kun 40 minutters kørsel fra Beirut Internationale Lufthavn. PU betragtes i øjeblikket som en af de hurtigst voksende videregående uddannelsesinstitutioner i landet.

  • Beirut, Libanon

  BAU har siden sin oprettelse i 1960 forpligtet sig til at tilbyde fremragende uddannelsesprogrammer og tilvejebringe et omfavnende miljø for akademisk kreativitet og udvikling af ledelsesevner, indpodning af begrebet socialt ansvar, med respekt for mangfoldighed og multikulturel forståelse.

  • Ghobeiry, Libanon

  USAL tilbyder kvalitativ akademisk uddannelse og fremmer videnskabelig forskning. Det stimulerer de intellektuelle, videnskabelige, sociale, kulturelle og sportslige potentialer for studerende. Det bidrager til dannelsen af en ung generation, der har beføjelser med videnskab, erfaring, professionalisme og etik. Dens kandidater er humane og videnskabelige, i stand til at tilpasse sig det moderne samfund og kvalificerede til at bruge deres færdigheder og talenter til at imødekomme behovene på det lokale og det globale arbejdsmarked.

  • Mechref, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...