Keystone logo
Malaysia

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Malaysia 2024

Antal institutioner: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Malaysia

  Kollegiet begyndte officielt at operere i januar 2001 i en ydmyg 6-etagers kontorbygning beliggende i hjertet af Johor Bahru City. I dag er det vokset til at blive en af det sydlige Malaysias førende colleges, der producerer betydelige studenterpræstationer inden for regnskab, ledelse, jura og præ-universitet (A-niveau) uddannelse.

  • George Town, Malaysia

  DISTED, Penangs første private non-profit-institution for videregående uddannelse, der ejes af Wawasan Education Foundation, er forpligtet til at tilbyde uddannelse og uddannelse til unge studerende til at tjene industriens og samfundets behov. Det trives på samfundets tillid og styrken ved dets programmer, personale og studerendes pleje.

  • Kota Bharu, Malaysia

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) dateres tilbage til 1993, da det blev grundlagt af Allahyarham hæderlige senator professor Datuk Dr. Ismail Md. Salleh, hvor universitetskollegiet tidligere var kendt som Twintech Institute of Technology.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  The One Academy er et MQA-akkrediteret college med MSC-status, der har formelle tilknytninger til velrenommerede designuniversiteter og colleges over hele verden.

  • George Town, Malaysia

  SENTRAL College Penang er glad for at spille en vigtig rolle i at tilbyde videregående uddannelser for at imødekomme de forskellige behov hos de nuværende elever, der ønsker at opnå en globalt anerkendt kvalifikation i forfølgelsen af deres karrieremål.

  • Cyberjaya, Malaysia

  Halvdelen af verdens befolkning består af unge under 25 år. Få er involveret i beslutninger, der påvirker deres livsstil, ønsker, interesser og fremtid.

  • Perak, Malaysia

  Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) var oprindeligt kendt som Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Det blev oprettet i 1999 af Perak Islamic Religious Council og Malay Customs og blev registreret hos Perak Islamic Religious Department under School Control Enactment - Islamic Religious Schools 1996.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Malaysias førende University College med speciale i forretning, kulinarisk kunst, kommunikation og mediekunst, gæstfrihed, turisme og servicesektorer lægger vægt på oplevelsesmæssig læring.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Elite International College (EIC) er en privat uddannelsesinstitution, der er helejet af Sydøstasien Akademi Sdn Bhd. Strategisk placeret i hjertet af Kuala Lumpurs Gyldne Trekant og det centrale forretningsdistrikt, er EIC let tilgængelig for de lokale og internationale samfund via forskellige transportmidler .

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Advance Tertiary College (ATC College), der blev grundlagt i 1987, har etableret en tradition for ekspertise og brændt sporet med mange kandidater med udmærkelse og resultater i verdensklasse.

  • Kampung Kubang Sawa, Malaysia

  Læring ved AeU har ingen grænser, og vores muligheder er ikke begrænset af geografi.

  • Ipoh, Malaysia

  Taj International College (TIC), der blev grundlagt i 1996, koncentrerer sig om at udvikle menneskelig kapital gennem komplet uddannelse, faglig uddannelse og udvikling, E-læring og IKT-relaterede løsninger og rådgivning inden for uddannelse.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vatel har 50 skoler inden for gæstfrihedsadministration i Europa, Amerika, Asien og Afrika.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  I 1988 etablerede hr. Tetsuo Saito Saito Academy of Graphic Design. Han ville faktisk undervise i skønheden i det japanske sprog og kultur. I stedet med et ekstraordinært iværksætterinstinkt sammensatte hr. Saito Malaysias første diplom i grafisk design, hvilket effektivt gjorde Saito Academy til de lokale pionerer inden for designuddannelse.