Keystone logo
Malaysia

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Malaysia 2024

Antal institutioner: 118
  • Petaling Jaya, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Siden starten i 1983 blev Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) grundlagt af Methodist Council of Education. Vores campus er strategisk etableret i hjertet af Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Velkommen til Sunway University, et af Malaysias førende private universiteter, som er en strengt non-profit institution og dedikeret til kvalitetsuddannelse, støtte til virksomheder og udføre forskning med fokus på centrale globale problemer. Universitetet har en 5-stjernet "fremragende" vurdering af den malaysiske regering (i den seneste Setara-vurderingsøvelse), og er et af blot elleve universiteter i Malaysia, der har fået tildelt den særlige "Premier Digital Technology University"-status. Vi har udviklet tætte samarbejder med mange førende internationale universiteter, herunder Harvard University og universiteterne i Oxford og Cambridge. Nogle professorer fra sidstnævnte holder fornemme besøgsaftaler og holder lejlighedsvis forelæsninger for vores universitet og det bredere Sunway City-samfund gennem vores Jeffrey Cheah Distinguished Speakers serie af offentlige foredrag. Disse er opkaldt efter grundlæggeren af Sunway City og af universitetet, Tan Sri Jeffrey Cheah, som også er formand for Sunway Group, et af Malaysias førende industrielle konglomerater og udviklere af Sunway City. Vi har et meget tæt forhold til Lancaster University i Storbritannien, hvilket gør det muligt for vores studerende på mange programmer også at kvalificere sig til Lancaster-grader.

  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Malaysia

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (tidligere kendt som PNC International College of Nursing and Health Sciences) er et datterselskab af KPJ Healthcare Berhad, en vigtig privat udbyder af sundhedsydelser. KPJUC, der blev grundlagt den 1. april 1991, har lige fra starten været en progressiv og iværksætterinstitution for videregående uddannelse med en international vision, der placerer studerende i kernen i alt, hvad det gør.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vores rejse som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begyndte i 1990 i 6 enheder af 4-etagers butikspartier i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, mens vi ventede på færdiggørelsen af vores specialbyggede permanente campus i Bandar Utama, en ny og vellykket blandet udviklingsby i Petaling Jaya. Efter flytning til vores permanente campus skiftede KBU navn til KBU International College. I 2015 blev vi hævet til college og omdøbt til First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Vi mener, at enkeltpersoner besidder talenter såvel som dygtighed, og hvis de plejes, uddannes og trænes gennem en åben overførsel af viden fra enhver kultur eller civilisation i verden, vil de være i stand til at spille en rolle i udviklingen af sig selv, samfundet og nationen. Baseret på denne filosofi tilstræber vi at producere professionelle og semi-professionelle kandidater med akademisk ekspertise, høje etiske og moralske værdier.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logoet Kolej Universiti Agrosains (UCAM) er inspireret af tre (3) blade, der symboliserer modenhed. En række på tre (3) farver er normalt en progressiv ændring i udviklingsprocessen.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Som et nichehøjskole er MERITUS unikke tilgang til uddannelse at tilbyde en praktisk og effektiv blanding af traditionel, moderne og oplevelsesmæssig læring for at sikre succes. I modsætning til andre colleges, der kun fokuserer på akademikerne, er MERITUS forpligtet til at producere godt afrundede kandidater, der er i stand til at imødekomme kravene fra nutidens arbejdsgivere, indpodet med dyderne til succes og eftertragtede af toporganisationer efter eksamen.

  • Puchong, Malaysia

  MALAYSIA Binary University er klassificeret som et 5-stjernet (fremragende) universitet af ministeriet for videregående uddannelse (MOHE) og er et af de mest etablerede og respekterede universitet for ledelse, it og iværksætteruddannelse i Asien. Universitetet tilbyder overlegne programmer på ph.d.-, kandidat- og bachelorniveau, der er internationalt anerkendt af Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) og den malaysiske kvalifikationsmyndighed (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Ånden i at give har altid været inden for vores mure. Vi forstår vigtigheden af at videregive viden til fremtidige generationer - ligesom hvordan vores medstiftere først formidlede deres bageviden til lokalsamfundet for over 40 år siden, gør vi nu det samme og faktisk mere bakket op af en ophobning erfaring gennem årtierne.

  • Ipoh, Malaysia

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) er et privat og omfattende forskningsstyret universitet etableret i den malaysiske delstat Perak i henhold til lov om højere uddannelsesinstitutioner 555. QIU startede i 2011 og ejes af Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (tidligere kendt som Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Malaysia

  I juli 2016 købte Widad Business Group Shahputra University College, og universitetet hedder nu Widad University College (DKU015 (C)). Widad betyder kærlighed, omsorg og venskab. Navnet bærer egenskaberne ved ønsket om ledelse og uafhængighed.