Keystone logo
Moldavien

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Moldavien 2023

Antal institutioner: 4
  • Chisinau, Moldavien

  Fra 1991, året for uafhængighedserklæringen, startede Republikken Moldova på den vanskelige vej med politiske, økonomiske og sociale transformationer. Under markedsøkonomiens forhold, der blev pålagt som en objektiv legitimitet af historien, og efter Sovjetunionens opløsning, blev vores land etableret som en stat, der praktisk talt startede fra en ny begyndelse.

  • Chisinau, Moldavien

  Det tekniske universitet i Moldova blev grundlagt i 1964 med det oprindelige navn “Polytechnic Institute”, baseret på tekniske og økonomiske specialiteter overført fra Moldova State University. I det første studieår (1964 - 1965) havde universitetet 5140 studerende (heraf 2085 fuldtidsstuderende), grupperet i fem fakulteter: Elektroteknik, Mekanik, Teknologi, Konstruktioner, Økonomi. Undervisningspersonalet nummererede 278 lærere, hvoraf kun 36 havde akademiske grader og videnskabelige titler.

  • Chisinau, Moldavien

  University of European Studies of Moldova (USEM) er en højere privat uddannelsesinstitution, en komponent i uddannelsessystemet i Republikken Moldova og aktiveres i henhold til al tilhørende lovgivning.

  • Chisinau, Moldavien

  Free International University of Moldova (ULIM) blev grundlagt i 1992 ved regeringsbeslutning og er akkrediteret af det nationale råd for akademisk vurdering og akkreditering af Republikken Moldova. Baseret på "non-profit" -princippet fungerer ULIM i henhold til forfatningen og de love, der regulerer det videregående uddannelsessystem i Republikken Moldova. Free International University of Moldova giver studerende mulighed for at kombinere teoretisk og praktisk viden i et tvær- og tværfagligt miljø og forberede dem til at komme ind på et globaliseret arbejdsmarked. Da mere end 30% af studerende er international, er universitetet intensivt involveret i processer med internationalisering med vores fakulteter, der tilbyder 76 studieprogrammer på fire sprog (rumænsk, russisk, engelsk og fransk) på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau. Vores institution tilbyder studerendes tjenester og faciliteter af høj kvalitet (universitetshotel, moderne bopæl, kantiner, cafeteriaer, klubber, fritids- og sportsfaciliteter, bibliotek, computer / medielaboratorier, retspleje osv.).