Keystone logo
Oman

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Oman 2023

Antal institutioner: 25
  • Muscat, Oman

  Muscat University , som ligger i hjertet af Muscat, blev etableret i 2016 med en mission om at transformere individer og samfund gennem industriengageret, forskningsinformeret undervisning og læring, der er både stringent og relevant. Vi vil opnå succes ved at tilbyde et befordrende læringsmiljø i en inkluderende kultur med globalt medborgerskab.

  • Al Jazirah Al Hamra, Forenede Arabiske Emirater
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  • + 8 Mere

  Ascencia Business School giver eleverne mulighed for at studere internationale universitetsprogrammer, mens de bor i UAE. Vores hovedmål er at give alle vores studerende en kvalitet og omkostningseffektiv uddannelse, og vi er stolte over at opretholde de højeste akademiske standarder. Ascencia Business School har en god forståelse for det lokale marked og en enorm erfaring med ledelse af uddannelse siden 2006. Vi har undersøgt markedet i Mellemøsten og fundet måder til med succes at markedsføre det fuldt akkrediterede, godkendte og anerkendte pensum. Vores kurser leveres af vestlige kvalificerede foredragsholdere, der holder deres ph.d. og er hentet fra akademikere og har relevant industriel erfaring.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University er realiseringen af løftet annonceret af Hans Majestæt Sultan Qaboos Bin Said under 10-årsdagen for Omans nationaldag i 1980. Byggeriet startede i 1982 og de første Sultan Qaboos University studerende blev indskrevet i 1986. I overensstemmelse med de kongelige direktiver af Hans Majestæt, Universitetet begyndte med fem kollegier; nemlig medicin, teknik, landbrug, uddannelse og videnskab. Ydermere blev College of Arts etableret i 1987, efter College of Commerce and Economics, som blev udviklet i 1993. College of Law kom til universitetet i 2006 og endelig blev College of Nursing etableret i 2008.

  • Al Buraimi, Oman

  Al Buraimi University College er den første universitetshøjskole i Al Buraimi Governorate. Dets oprettelse var en øjeblikkelig fortolkningshandling og et sandt svar på Hans Majestæt, Sultan Qaboos Bin Saeeds højeste opfordring, må han hvile i fred, til den private sektor om at begynde at investere i videregående uddannelser gennem etablering af nye private akademiske institutioner, der er forpligtet til at opretholde større uddannelsesmuligheder inden for forskellige akademiske områder for de omanske potentielle studerende med det formål at imødekomme behovene på det lokale arbejdsmarked med dygtige lokale potentialer til at klare de globale økonomiske ændringer. Studiet på kollegiet startede i begyndelsen af andet semester af det akademiske år (2003 – 2004) var et dynamisk udgangspunkt baseret på den utrolige oplevelse af partnerskab med California State University med det formål at opnå det ekstreme udbytte af dets erfaringer og avanceret akademisk ekspertise inden for akademiske studieretninger, videnskabelig forskning, kvalitetssikring osv. Ydermere har den værdifulde administrative og tekniske bistand fra Ministeriet for Videregående Uddannelser i høj grad hjulpet højskolen til at være pioner for de øvrige gymnasier og universiteter i regionen. Hans Majestæts hæderlige anvisninger, må han hvile i fred, har været hjørnestenen i etableringen af grundlæggende regler og effektiv praksis for de akademiske institutioner for at udvikle akademisk viden og faglige færdigheder. Dette vil igen gøre det muligt for nuværende og næste generationer at tjene samfundet og landet effektivt og kreativt. Derudover har den fysiske og intellektuelle støtte, der tilbydes til de akademiske fakulteter, givet anledning til at opretholde de højeste uddannelsesstandarder, der er forenelige med de internationale kvalitetskriterier. Det administrative og akademiske personale på kollegiet har lagt stor vægt på disse væsentlige ting, startende fra etablering af faciliteter, der befordrer innovation, eksperimenter og kreativitet på det nye campus, omfavnelse af opdaterede undervisningsteknikker og endelig opbygning af kompetente menneskelige ressourcer, der er i stand til at levere viden til eleverne for at fremme landets velfærd og fremskridt.

  • Muscat, Oman

  Historien om det tyske teknologiske universitet (GUtech) kan spores tilbage til 2003, da visionær Omanis overvejede oprettelsen af et højkvalitativt teknologisk universitet i Oman. Denne vision blev inspireret af Hans Majestæt Sultan Qaboos 'anvisninger for levering af kvalitet i videregående uddannelse i Oman af private investorer.

  • Muscat, Oman

  Historien om det tyske teknologiske universitet (GUtech) kan spores tilbage til 2003, da visionær Omanis overvejede oprettelsen af et højkvalitativt teknologisk universitet i Oman. Denne vision blev inspireret af Hans Majestæt Sultan Qaboos 'anvisninger for levering af kvalitet i videregående uddannelse i Oman af private investorer.

  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mere

  Exeed College , der blev forestillet i 2016, er en prestigefyldt virksomhed fra Westford Education Group, der tilbyder topbedømte akademiske online-/deltidsprogrammer. Exeed College er en udbyder af uddannelsesledelse i verdensklasse med base i UAE, og faciliterer doktorgradsprogrammer i erhvervsadministration og uddannelse, specialiserede MBA-programmer, masteruddannelser i uddannelse og forskellige lærerkvalifikationsprogrammer gennem sin omfattende tilstedeværelse i GCC, Afrika, Asien, Syd. østlige og europæiske lande.

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - er den førende leverandør af kvalitetsuddannelse inden for Hospitality, Catering og Travel Industries i Golfregionen. Beliggende i Muscat, Oman, opererer med den klare hensigt at give den mest omfattende og professionelle træning muligt.

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidligere kendt som Caledonian College Of Engineering , blev grundlagt i 1996. Det første private ingeniørskole i Sultanatet Oman. Det tilbyder bachelor- (UG) og kandidatuddannelser i ingeniørvidenskab i overensstemmelse med internationale standarder, og UG-programmer er godkendt af IET (UK) og CIOB (UK); Institutionen er akkrediteret af OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - tilbyder uddannelsesprogrammer og workshops for erhvervsmæssig, professionel udvikling, ledelse og bløde færdigheder samt kurser, der har til formål at hjælpe studerende med at forbedre deres engelsksprog, IELTS og computerfærdigheder til personlig og professionel udvikling. Vi tilbyder rådgivning og executive coaching løsninger.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar er en af de seks colleges under Ministeriet for videregående uddannelse, der blev oprettet i 1990 og ligger i byen Sohar i Governorate of North Albatinah. Collegernes vision ligger i at spille en vigtig rolle i præsentationen af Oman for verden som en udviklingsland, der afspejles i at bidrage til området anvendt videnskab og i udviklingen af vidensamfundet til det, der bekræfter med de omanske kulturelle normer.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design er en privat kunst- og designinstitution for videregående uddannelse beliggende i Muscat, Sultanatet Oman. Kollegiet blev oprettet ved en ministeriel bekendtgørelse og reguleret af ministeriet for videregående uddannelser og iværksatte officielt sine akademiske programmer og tjenester i oktober 2004. Kollegiet styres af en bestyrelse, ledet af generaldirektoratet for private universiteter og colleges.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology er GCCs førende uddannelse i Muscat, Oman. Vi tilbyder en række træningsprogrammer inden for informationsteknologi, databaseteknologi, projektledelse, soft skills og meget mere. Det ledes af et team af utroligt talentfulde fagfolk, der har mere end 30 års kombineret it- og virksomhedstræningserfaring.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) blev etableret i sultanatet Oman i 2004 som et fakultet, der blev styret, ikke-for-profit privat universitet. Det ligger 140 km fra den nationale hovedstad Muscat i det indre område Al-Dakhiliya nær den historiske tidligere hovedstad Nizwa. Universitetet søger at give et progressivt og sikkert læringsmiljø, der respekterer sultanatets traditioner og værdier.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) er et unikt kollegium i Oman, GCC-landene og videre. IMCO blev grundlagt den 24. april 2005 og ejes af regeringen i Oman (ASYAD).