Keystone logo
Qatar

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Qatar 2024

Antal institutioner: 4
  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Nordvestlige Qatar-studerende, fakultet, personale repræsenterer næsten 60 nationaliteter. Vores kandidater slutter sig til et voksende netværk af kreative, initiativrige nordvestlige Qatar-alumner samt titusinder af nordvestlige alumner i lederskab og kreative roller rundt om i verden.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  I mere end et århundrede har Carnegie Mellon University udfordret de nysgerrige og lidenskabelige til at forestille sig og levere arbejde, der betyder noget. Et privat, toprangeret og globalt universitet, Carnegie Mellon sætter sit eget kursus med programmer, der inspirerer til kreativitet og samarbejde.

  • Doha, Qatar

  Som en del af en betydelig national investering i menneskelig udvikling og delvis opfyldelse af de uddannelsesmæssige mål, der er formuleret i Qatar National Vision 2030, etablerede ministeriet for uddannelse og videregående uddannelse i staten Qatar Community College of Qatar (CCQ). Formålet med CCQ er at give en bred vifte af uddannelsesmuligheder, der inkluderer: 2-årige akademiske programmer, der forbereder de studerende til overførsel til fireårige universiteter, 2 + 2 akademiske programmer samt 2-årige karriereorienterede programmer for at opfylde landets kritisk arbejdsstyrke og arbejdskraftbehov.

  • Doha, Qatar

  Georgetown Universitet i Qatar (GU-Q) er en yderligere placering af Georgetown University, baseret i Education City i Doha. Universitetet tilbyder en fireårig bacheloruddannelse i internationale anliggender, der fører til Bachelor of Science i udenrigstjeneste (BSFS) grad. Studerende har mulighed for at vælge en af fire majors og en af tre certifikater.