Keystone logo
Rumænien

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Rumænien 2023

Antal institutioner: 53
  • Poitiers, Frankrig
  • Iași, Rumænien
  • + 5 Mere

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en multikulturel og flersproget alliance bestående af syv langvarige, uddannelses- og forskningsbaserede, lokalt og globalt engagerede universiteter fra fire forskellige regioner i Den Europæiske Union: Coimbra Universitet, Iași Universitet, Jena Universitet, Pavia Universitet, Poitiers Universitet (koordinator), Salamanca Universitet og Åbo Universitet. Alliancens ambition er at udvikle et innovativt rum, hvor mobiliteten kan flyde frit mellem de syv universiteter og de tilknyttede byer.

  • La Rochelle, Frankrig
  • Athens, Grækenland
  • + 4 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pitești, Rumænien

  Den første videregående skole i Piteşti blev grundlagt i 1962 og blev kaldt det "3-årige pædagogiske institut" med pædagogiske specialiseringer i matematik, fysik, biologi, kemi, filologi og fysisk uddannelse og sport. Åbningen af de tekniske specialiseringer fulgte, hvilket førte til oprettelsen af Institute of Sub Engineers (1969), forenet i 1974 under navnet Institute of Higher Education.

  • Târgoviște, Rumænien

  Begyndelsen af videregående uddannelse i Târgovişte går tilbage til den rumænske middelalder, hvor byen mellem 1672 og 1678 var vært for den første juraskole i Wallachia. De videregående uddannelser genoptog sin mission i en officiel institution efter 1989-revolutionen, da Den Tekniske og Økonomiske Højskole i 1991 åbnede portene. Udover sin videnskabelige træning og forskning omfatter Valahia University of Târgoviște efteruddannelsescentre i overensstemmelse med kravene fra det nuværende socioøkonomiske miljø.

  • Oradea, Rumænien

  Universitetet i Oradea har til opgave at tilbyde uddannelse og forskning af høj kvalitet i en national og international kontekst af social, faglig og ikke mindst intellektuel udvikling af den enkelte, og samtidig bidrage til den sociale og kulturelle udvikling i Oradea. Disse missioner er præget af mål som at tiltrække studerende fra hele verden, at placere universitetet blandt de bedste uddannelsesinstitutioner i landet og i Europa og at formidle et bredere samfund til betydningen og vigtigheden af akademisk uddannelse og videnskabelig forskning i almindelighed og den, der udføres på dette universitet, i særdeleshed. Universitetet i Oradea har etableret internationale forbindelser med 352 institutioner fra 39 lande.

  • Cluj-Napoca, Rumænien

  Babeş-Bolyai University (UBB) er i øjeblikket det største rumænske universitet med vært for omkring 47.000 studerende, der er indskrevet i bachelor, kandidat eller ph.d. programmer i studieåret 2019-2020. Fakultet for økonomi og erhvervsadministration (FSEGA) for UBB er den bedste rumænske videregående uddannelsesinstitution inden for økonomi og erhverv.

  • Alba Iulia, Rumænien

  Som en offentlig videregående uddannelsesinstitution gennemgår “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia en ny fase af dens eksistens, et trin, der er præget af de tre principper, der ligger til grund for det nuværende mandat for universitetets ledelse: ydeevne, kvalitet og konsistens. Som et relativt ungt universitet - vi fejrer 28 års eksistens i 2019 - er vores universitet fuldt ud klar over sit formål og rolle inden for det videregående uddannelsessystem i Rumænien og forholder sig konstant til traditionen for det transylvaniske uddannelsessystem.

  • Iași, Rumænien

  Et af de ældste og traditionelle uddannelsessteder i Rumænien, det blev grundlagt i 1879 som et medicinsk fakultet, der senere blev tilknyttet andre tre institutioner, der afslutter det medicinske instruktionsområde - Det farmaceutiske fakultet, det tandlæge fakultet og det medicinske fakultet Bioengineering.

  • Bucharest, Rumænien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, USA
  • Athens, Grækenland
  • + 11 Mere

  Unicaf er en global uddannelsesorganisation med base i Europa, der tilbyder stipendier til støtteberettigede kandidater til at forfølge akademiske studier med dets partneruniversiteter, i øjeblikket University of Suffolk (UK), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University (Afrika) på flere campusområder.

  • Bună Ziua, Rumænien

  Det Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) er et uafhængigt universitet akkrediteret af det rumænske undervisningsministerium. Dets hovedformål er at uddanne reformerede, lutherske og unitariske ministre. Instituttet ønsker at sætte teologi i tjeneste for kirkesamfundene, der lever i et multikulturelt og multikonfessionelt samfund.

  • Petroșani, Rumænien

  University of Petrosani har en lang og smuk tradition og er efterfølgeren til Institute of Mining, der opererede i Bukarest i over 80 år. I det akademiske år startede 1957 til 1958 i Petrosani. Kun få universiteter kan være stolte af en sådan afstamning, der blev certificeret ved dekret af AI Cuza i 1864, der oprettede "School of Bridges, Highways, Mines and Architecture".

  • Sfântu Gheorghe, Rumænien

  Sapientia Hungarian University of Transylvania er det uafhængige universitet i det ungarske samfund i Rumænien, der har til formål at give uddannelse til medlemmerne af vores samfund og udføre videnskabelig forskning på et højt fagligt niveau. Vi betragter os selv som ansvarlige for vores studerendes viden, for vores lærerstab og kollegers fremtid for kvaliteten af vores forskningsaktivitet og gennemsigtighed i vores operationer.

  • Brașov, Rumænien

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) er det største universitet i Rumæniens centrum; det er et omfattende universitet, der tilbyder studieprogrammer på 43 domæner.

  • Bucharest, Rumænien

  Dimitrie Cantemir "Christian University er en gratis og åben privat videregående uddannelses- og videnskabelig forskningsinstitution, grundlagt i henhold til princippet om privat ejendom, garanteret af forfatningen." Dimitrie Cantemir "Independent University.