Keystone logo
Taiwan

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Taiwan 2024

Antal institutioner: 18
  • Taipei, Taiwan
  • Kaohsiung, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Taiwan

  I 1973, som reaktion på regeringens opfordring til udvikling af national sport, donerede Formosa Plastics Group formand Yung-Ching Wang et gymnasium, den første indenlandske kuppel i Taiwan, til regeringen ved at købe en jord. I maj 1984 oprettede Undervisningsministeriet med henblik på en langsigtet national sportsudvikling en 66 hektar multifunktionel sportspark, inklusive den daværende donerede gymnastiksal og anden eksproprieret privat jord.

  • 43號, Taiwan

  National Taiwan University of Science and Technology blev grundlagt den 1. august 1974 som National Taiwan Institute of Technology (NTIT). Det var den første videregående uddannelsesinstitution af sin art inden for vores lands tekniske og erhvervsuddannelsessystem. Ved at udvide dette system til det højeste niveau var denne nye skole beregnet til at imødekomme behovet skabt af vores hurtige økonomiske og industrielle udvikling af højt uddannede bacheloruddannelser og ledere. I 1979 og 1982 tilføjede NTIT henholdsvis kandidat- og doktorgradsprogrammer.

  • 123號, Taiwan

  Baseret på universitetets traditionelle og kerneværdier, ”Oprigtighed, ære, udholdenhed og originalitet”, fremmer YunTech studerende til fagfolk, der har videnledelsesevne, som er internationalt konkurrencedygtige og som lægger lige stor vægt på humaniora og teknologi.

  • 162號, Taiwan

  Karakteriseret af både tradition og innovation har National Taiwan Normal University (NTNU) længe været anerkendt som en af Taiwans eliteinstitutioner for videregående uddannelse. Grundlagt i 1922 var NTNU tidligere en institution dedikeret til læreruddannelse. Universitetet udviklede sig senere til et omfattende universitet, der giver studerende og lærde muligheder for at studere og udføre forskning inden for en lang række områder. Gennem sin lange historie har NTNU altid været engageret i akademisk ekspertise, og dette afspejles i de mange indflydelsesrige undervisere og forskere, der har studeret ved NTNU gennem årene.

  • 101號, Taiwan

  Hsing Wu University består af 4 colleges: Business Management, turisme og gæstfrihed, design og populær kunst. Skolen tilbyder 18 bachelor- og 4 postgraduate kurser. I 2020 undervises en tilmelding på 9.000 studerende af 217 heltidsansatte lærere. Assistentprofessorer og fastansatte lærere tegner sig for 70% af fakultetets medlemmer. Skolen er forpligtet til viden, der er direkte anvendelig i den korrelerende industri for at give de studerende en omfattende læseplan.

  • New Taipei, Taiwan

  Viden formidles, potentialet bringes ud, grundlæggende ny viden opdages, og sandheden udforskes frit for at udstyre instruktører og studerende med ”3H” personligheden - ydmyg, human, humoristisk - samt gøre dem til sunde, veludviklede enkeltpersoner.

  • New Taipei, Taiwan

  Christ's College blev grundlagt i 1959 af Dr. James R. Graham Ⅲ. Dr. Grahams forældre, Jimmy og Sophie Graham, fungerede som missionærer i Kina fra 1889 til 1940, så Dr. Graham voksede op i Kina. Efter at have gået på Hampden-Sydney college i Amerika, følte han kaldet om at vende tilbage til Kina som missionær for at hjælpe de mennesker, han elskede så dybt. Dr. Graham var en stærk tro på kristen uddannelse og så behovet for et college i Taiwan baseret på kristne fonde.

  • 1號, Taiwan

  Grundlagt i 1995 var National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism det første akademiske institut for gæstfrihed og turisme i Taiwan. NKUHT er det førende center inden for sit felt og tilbyder enestående talenter til serviceindustrien. NKUHT sigter mod at guide de studerende til at have en positiv holdning til arbejde og til at betjene kunder med lidenskab. Denne form for holdning og lidenskab kræver disse egenskaber: selvtillid, selvrespekt, beskeden, ægte og visionær.

  • 313號, Taiwan

  Chihlee University of Technology blev oprettet som Chihlee College of Business i 1965. Skolens navn og motto blev vedtaget i overensstemmelse med læren fra gamle kinesiske filosoffer og vismænd: integritet, tillid, professionalisme og flid. Chihlee startede med fire akademiske afdelinger: International handel, forretningsadministration, regnskab og statistik og bank og forsikring. Institut for Sekretærvidenskab blev tilføjet i 1967. I august 2015 blev Chihlee Institute Of Technology omdøbt til Chihlee University of Technology, der tilbød bachelorgrader og stadig holdt Junior College Division.

  • 117, Taiwan

  Fru Peng Wenhong, grundlæggeren af Republikken Kina, grundlagde Wufeng Middle School i Chiayi i 1949. Da skolepladsen blev besat af Chiayi Garrison (nu 228 Park på Daya Road, diagonalt overfor Jiazhong, provinsen), garnisonen koordineret med den kommunale regering om at udleje jord 3A i Fangcao Farm som skoleplads. Udvidelsen resulterede i nye studerende.

  • 66號, Taiwan

  Skolens etablering blev godkendt af Executive Yuan i januar 1989. Det forberedende kontor blev oprettet i 1993. Navnet Tainan National College of the Arts blev officielt vedtaget i juli 1996. Navnet blev ændret til Tainan National University Of The Arts i august , 2004, en vigtig begivenhed på skolens tidslinje. Skolen ligger ved siden af det smukke Wushantou Reservoir i Guantian District, Tainan.

  • Yilan City, Taiwan

  Fo Guang University er et universitet grundlagt af Master Fo Guang Shan Xingyun. Det er også det første universitet i Lanyang. Campus er beliggende på bakken i Linmei Village, Jiaoxi Township, Yilan County. Det er cirka 430 meter over havets overflade, hvorfra du kan se bredt fra fugleperspektiv. Lanyang-sletten og Guishan-øen hængende i åbent hav. Campusens bjerge og floder, det enkle udstyr i klasseværelset, undervisningssystemet i lille klasse og det bedste forhold mellem lærer og studerende i landet skaber det bedste læringsmiljø for dig.

  • 1, Taiwan

  National Ilan University (NIU) er det eneste nationale universitet i Yilan County. Det markerede højdepunktet i denne kvalificerede forfremmelse med projekter til at fremskynde forskning og undervisning på højt niveau for nye generationer. For at udvide viden til et bredere videnskabeligt samfund sætter NIU målet om internationalisering som en af sine højeste prioriteter.

  • 1, Taiwan

  I overensstemmelse med ånden "sæt fod på Kuandu, se på verden", er TNUA ikke kun Taiwans førende kunstskole, men også leder af Asian League of Institutes of the Arts (ALIA). På samme tid har den 7 store kunst- og kulturområder, herunder musik, kunst, drama, dans, film og nye medier, kulturelle ressourcer, humaniora og forskellige professionelle udstillingshaller på campus. Dens integritet og omfattende er sjældne hjemme og i udlandet. Uddannelse og praksis gentager hinanden og bruger hinanden til at danne et fremragende felt for kunstnerisk talentfulde mennesker.