Keystone logo
Uruguay

Bedste universiteter til Bachelor Programmer i Uruguay 2024

Antal institutioner: 7
  • Fray Bentos, Uruguay

  UTEC er et uruguayansk offentligt universitet, med en teknologisk profil, orienteret mod forskning og innovation. Forpligtet til landets strategiske retningslinjer er dets mål at gøre adgangen til universitetets tertiære tilbud mere retfærdig, især i det indre af landet.

  • Maldonado Department, Uruguay

  Francisco de Asís University Institute (UNIFA) er en nonprofit-fond, der har leveret tjenester på universitetsniveau i den private sfære siden 1988. Driften og strukturen er designet i overensstemmelse med kravene i dekret 308/995, der henviser til juridisk myndighed, der er nødvendig for at fungere som en institution på universitetsniveau i Uruguay.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Universidad Católica del Uruguay er installeret i Montevideo og i flere byer i det indre og er det ældste private universitet i landet og det mest udbredte geografisk. Oprindeligt grundlagt i 1882 af den første ærkebiskop i Montevideo, Mons. Mariano Soler genåbnet og betroet Jesu samfund i 1985, det katolske universitet i Uruguay er den katolske kirkes hovedværk inden for den uruguayanske videregående uddannelse. Hendes engagement i akademisk ekspertise, ideologisk pluralisme, økumenisme og interreligiøs dialog har gjort hende til en af de grundlæggende aktører i landets kulturliv.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Formålet med University Institute of the Christian Association of Young People er at udvikle undervisnings-, forsknings- og udvidelsesaktiviteter med henblik på omfattende træning, fremme af en sund livsstil, fremme af kultur og træning inden for fysisk træning, sport, rekreation , lejre, turisme, frivilligt arbejde og filantropi, social ledelse, sociokulturel animation og lignende, struktureret i fakulteter, afdelinger eller tilsvarende akademiske enheder.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  I de seneste årtier er tilmeldingen til videregående uddannelse i Uruguay udvidet dramatisk, hvorfor der er et stigende behov for videregående uddannelser og forskningsinstitutioner, der er i stand til at uddanne et større antal højt kvalificerede mennesker.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Business University (UDE) blev anerkendt af republikkens regering under dekret nr. 308/995 af 08/11/95 og er det hurtigst voksende universitet af de fire private universiteter. Vores universitet har støtte fra de vigtigste forretningskamre og professionelle foreninger i landet. Siden anerkendelsen i 1998 har Universidad de la Empresa haft en permanent og vedvarende vækst i sin tilmelding, der beløber sig til 5.000 studerende.

  • Montevideo Department, Uruguay

  CEDIIAP University Institute (Center for Undervisning, Forskning og Læringsinformation) blev grundlagt i 1995 af professor Em. Dra. María A. Rebollo og godkendt som universitetsinstitut af Ministeriet for Uddannelse og Kultur (MEC) i en beslutning dateret 22. marts 2001.