Keystone logo
Find din Bachelor of Arts (BA) program

Find dit Bachelor of Arts (BA) program

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

BA programmer

Bachelor of Arts (forkortet BA) grader er præstationer på bachelorniveau, der tildeles af universiteter rundt om i verden. At tage en Bachelor of Arts-grad kan tilbyde en række forskellige fordele lige fra forbedrede karrieremuligheder til forbedrede problemløsnings- og beslutningsevner.

Derudover kan en Bachelor of Arts føre til kandidatstudium i en kandidatuddannelse. Speciale fag inden for discipliner inden for kunst, humaniora, samfundsvidenskab og nogle gange Business og Jura falder inden for det akademiske område af Bachelor of Arts. BA-kandidater er ofte forpligtet til at gennemføre forskning og præsentere et specialepapir før afslutningen af deres grad.

Udvalget af forskellige Bachelor of Arts-programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære BA-grader nedenfor.

Top BA-uddannelser

BA-uddannelser udbydes inden for en række forskellige områder. Tag et kig på nogle af de mest populære BA-programmer nedenfor!

Top BA-lande

BA-programmer er tilgængelige på universiteter rundt om i verden. Overvej at tage din BA i et af disse mest populære lande!