Keystone logo
Austin College

Austin College

Austin College

Introduktion

Austin College er et privat, beboelseskollegium, der er dedikeret til at uddanne studerende inden for liberal kunst og videnskab. Der tilbydes også udvalgte præ-professionelle programmer og et kandidatuddannelsesprogram. Austin College fortsætter sit forhold til kirken. Det er forpligtet til en arv, der værdsætter personlig vækst, retfærdighed, samfund og service. En Austin College uddannelse understreger akademisk ekspertise, intellektuel og personlig integritet og deltagelse i samfundslivet. Austin College bekræfter således vigtigheden af et samfund, der gennem sin størrelse, mangfoldighed og programmer fremmer livlig intellektuel og social interaktion mellem personer af forskellig oprindelse, oplevelser, tro, præstationer og mål; et program, der ikke diskriminerer med hensyn til religion eller trosbekendelse, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, national eller etnisk oprindelse, fysisk handicap, alder eller økonomisk status; et fakultet, der anerkender undervisning, opretholdt af et aktivt engagement i professionel vækst og udvikling, som sit primære ansvar en studentergruppe af engagerede elever, aktivt involveret i college-programmerne og service til det større samfund et klima af høflighed og respekt, der tilskynder til gratis undersøgelse og det åbne udtryk for ideer; en ikke-sekterisk uddannelse, der fremmer udforskningen og udviklingen af værdier gennem en bevidsthed om verdens religiøse, filosofiske og kulturelle traditioner.

Austin College 's mission er at uddanne studerende inden for liberal kunst og videnskab til at forberede dem på givende karrierer og til et fuldt, engageret og meningsfuldt liv.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Sherman

    North Grand Avenue,900, 75090, Sherman

    Spørgsmål