Keystone logo
Austin College Sundhedsadministration, bachelor
Austin College

Sundhedsadministration, bachelor

Sherman, USA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Austin College Health Care Administration-program giver de studerende en forståelse af, hvordan sundhedsorganisationer styres og administreres, og hvordan politikker og etik i sundhedsorganisationer gør en reel forskel i folks liv og sundhed. Vi understreger, at studerende får reel oplevelse ved at have praktikophold, studere i udlandet og frivillige muligheder lige fra det nordlige Texas-område til andre dele af staten og nationen og i udlandet. Programmets mål inkluderer forberedelse af studerende til kandidatskoler og professionelle skoler og jobmarkedet inden for dette efterspurgte felt.

Health Care Administration major er designet til at forberede studerende i ledelse, ledelse og administration til sundheds- og sundhedsorganisationer. Programmet består af kurser, der giver de studerende en baggrund inden for forretnings- og ledelsessiden af sundhedspleje og politikker, kompleksitet og etik vedrørende menneskelige behov i den moderne sundhedsvæsen. Det uddanner også studerende i de kritiske tænkende færdigheder, der er nødvendige i den stadigt skiftende og hurtigt voksende sundhedsindustri. Desuden opfordrer det studerende til at få erfaringer fra den virkelige verden, såsom praktikophold, frivilligt arbejde eller andre oplevelsesmæssige aktiviteter gennem de mange private og offentlige sundhedsinstitutioner i det nordlige Texas-område og videre.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i sundhedsadministration
    • Waukesha, USA
  • Child Development - Management and Administration
    • Carson, USA
  • Health Service Administration (BSc)
    • Carson, USA