Keystone logo
Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Introduktion

Abilene Christian University (ACU) er et levende, innovativt, Kristus-centreret samfund, der engagerer studerende i autentisk åndelig og intellektuel vækst og udstyre dem til at gøre en reel forskel i verden.

Abilene Christian University College of Arts and Sciences engagerer studerende med menneskehedens største ideer til at skabe forståelse, anvende indsigt og tjene verden som kristne tænkere og problemløsere.

College of Arts and Sciences bestræber sig på at uddanne studerende over hele verden som kristen tjeneste og ledelse gennem studieprogrammer og andre læringserfaringer, der blander en liberal kunstuddannelse med professionel uddannelse og karriereuddannelse. Kollegiet tilbyder et bredt spektrum af programmer inden for kunst, humaniora, samfundsvidenskab, adfærdsvidenskab, naturvidenskab, matematik og professionelle og præ-professionelle programmer. Mange college kurser er designet til at give en unik liberal arts uddannelse fra et kristent perspektiv til studerende af alle hovedfag i hele universitetet.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Campus Court,1600, 79601, Abilene

Spørgsmål