Keystone logo
Al Akhawayn University (in Ifrane)

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Introduktion

Om Al Akhawayn

Indviet i 1995 af Hans Majestæt Kong Hassan II og Kronprins Abdallah bin Abdel-Aziz i Saudi-Arabien omdanner Al Akhawayn University den klassiske amerikanske liberale kunstpædagogiske erfaring på en arkitektonisk fantastisk moderne campus midt i skønheden i Marokkos midtatlasbjerge.

Det kan prale af:

  • Et unikt internationalt fælles kerneprogram for alle bachelorstuderende, der danner grundlag for en velafrundet global uddannelse.
  • Rige akademikere, på engelsk, opmuntrende valg og eksperimentering, i alle skoler og uddannelser.
  • Et komfortabelt, sikkert og spændende boliglivsliv på campus med hundreder af universitetsstuderende-løbede aktiviteter, med over 96 procent af understuderende, der bor på campus med værelsekammerater fra hele Marokko og de fire hjørner af verden.
  • Freden og fornøjelserne i Ifrane, et center for udendørs udforskning af bjerge, vandløb, søer og mere, med mange underholdningsmuligheder og nem adgang til større byer som Rabat, Casablanca, Fez, Meknes og mere.

Hvorfor AUI?

Al Akhawayn University i Ifrane (AUI) uddanner de fremtidige borger-ledere i Marokko og verden gennem en globalt orienteret, engelsksproget liberal arts-pensum baseret på det nordamerikanske system. Det akademiske samfund bestående af studerende, fakulteter og medarbejdere arbejder sammen for at fremme ekspertise og identitet gennem undervisning og læring, der er gunstigt for udviklingen af lighed og socialt ansvar. Hjem til 2.135 studerende fra hele verden, det 75 hektar store campus huser studenterfaciliteter, herunder 7 akademiske bygninger, et bibliotek, 21 studenterboliger, 4 spisesale, butikker, sportscentre og forskningslaboratorier.

Det første ikke-amerikanske NEASC akkrediterede universitet i Afrika

I 2017 blev AUI akkrediteret af New English Commission on Higher Education (NECHE, tidligere NEASC), en af de mest prestigefyldte akkrediteringsinstitutioner i hele verden. Akkreditering tjener som et middel til globalt at anerkende en institutions værd. I NECHEs tilfælde betyder deres svære at opnå godkendelsesstempel høje standarder på alle uddannelsesniveauer, hvilket giver universitetets eksamensbeviser ækvivalens med dem, der er udstedt i USA. AUI's akkreditering markerer afslutningen på en ni-årig proces, hvor vi stræbte efter at øge kvaliteten af hele vores institution, fra klasseværelset til sovesale. Det markerer også vores livslange forpligtelse til selvaktualisering, til forbedringer og for at sikre, at du får den bedst mulige uddannelse, vores virksomhed kan tilbyde.

Udnyt en kvalitetsuddannelse

Den amerikanske liberale kunstmodel eksisterer for at give eleverne både bredde og dybde: det giver dig mulighed for at specialisere dig efter at du har tilmeldt dig, så du kan udvikle dine lidenskaber samtidig med at du forfølger andre universitetsveje. Derfor introducerede vi "kernekrav" i vores læseplan: At opmuntre vores elever til at forfølge flere uddannelser. Mens vi skubber vores elever for at udvide deres horisonter, lægger vi vægt på at lade dem vælge, hvordan denne flerhed definerer sig. Vores udøvelse af Liberal Arts henvender sig til akademiet på en praktisk måde: Vi mener, at alle fag er indbyrdes forbundne, og at de informerer hinanden. Vores klasseværelser er hjemsted for en mangfoldighed af sind, der gør det muligt for en enkelt klasse at blive befolket af erhvervsstuderende, ingeniører og filosoffer. Ved at forme eleverne håber vi derfor, at de vil lære både fra deres lærere og fra hinanden og skabe på vores campus et forenet netværk af intellektualisme.

overkommelighed

AUI's undervisning, gebyrer og værelse/pension er prissat til at være konkurrencedygtige på både det marokkanske og internationale marked, især for en uddannelse af høj kvalitet, der er amerikansk akkrediteret.

NB, ansøgere af marokkansk statsborgerskab eller som har en marokkansk forælder, kvalificerer sig til den nationale undervisningssats, fordi AUI er et marokkansk offentligt universitet.

Placeringer

Placeringer
  • Al Akhawayn University, , Ifran

Spørgsmål