Keystone logo
Alfred University

Alfred University

Alfred University

Introduktion

Om os

Lyser vejen for elever siden 1836

Vi har altid været pionerer. Vores ubevidste engagement i selvstændig tanke, akademisk rigor, kreativitet og samfundet har gjort os til en uddannelsesleder siden 1836.

Alfred University Magic

  • 97% modtage finansiel støtte

Næsten hele vores elevkrop modtager en form for finansiel støtte - hovedsagelig stipendier og stipendier.

  • 98% SUCCESS RATE

Inden for et år efter eksamen, 98% af vores studerende lander job eller er indskrevet på high school.

  • 13: 1 STUDENT / FACULTY RATIO

Små klassestørrelser betyder individuel opmærksomhed - og flere muligheder for vækst.

Alfred Advantage

På Alfred University vil du ikke bruge hele din tid bag et skrivebord. Vores læseplan er designet omkring erfaringsmæssig læring, hvilket betyder, at du får så meget praktisk læring som muligt. Afhængigt af din større vil du finde muligheder for at være i marken, studiet, laboratoriet, klasseværelset eller engagere sig i simulerede scenarier, der giver dig en konkurrencemæssig fordel, når du går ind i arbejdsstyrken eller leder til gymnasiet. Du vil lære begreberne og derefter aktivt anvende dem gennem projekter, feltrejser, besøg på stedet, praktikophold og interaktioner med fagfolk på området.

Caring Community

Vores fakultet og personale respekteres ikke kun for deres viden og færdigheder, men også fordi de bekymrer sig om dig som individ. De tjener som sande mentorer, der tilbyder personlig opmærksomhed gennem små klassestørrelser, en studentfakultet på 13: 1, og ved at arbejde tæt sammen med dig som rådgivere. De tager sig tid til at byde dig velkommen til AU-samfundet, se dig vokse som leder og lærer, og hjælpe dig med at forbinde med alumner og andre eksperter.

Global erfaring

Verden er virkelig et lille sted, og på Alfred University værdsætter vi mangfoldighed. Vores elever leverer rige oplevelser, der spænder over kontinenter, lande og stater. Vi værdsætter mangfoldighed, fordi det ikke kun hjælper dig med at forstå verden bedre, det hjælper dig med at forstå dig selv og hvordan du passer ind i det globale samfund. Bliv involveret i de mange multikulturelle og internationale programmer på campus, og du vil se, hvor nemt det er at få venner fra hele verden.

Vores mission

Vision

Alfred University vil være en innovativ leder inden for levering af akademisk ekspertise og vedvarende uddannelsesværdi, forberede alle studerende til succes i deres studier og hele livet.

Mission

Alfred University mission er at levere fremragende kvalitet og varig værdi gennem akademisk og co-curricular programmering, der både er intellektuelt udfordrende og praktisk relevant. Vi er kulturelt forskelligartede og studentcentrerede og har til formål at tjene en stadigt stigende studentepopulation. Vi søger studerende med det ønske og dedikation at gøre det godt for dem selv og for deres større samfund. Således forbereder vi vores elever med viden, færdigheder og livsvaner, der gør det muligt for dem at lykkes og at leve liv for kontinuerlig personlig vækst og service til andre. Disse resultater opnås gennem et engagement fra hele Alfred University samfund til undervisning og forskning, udøvelse af videnskabelig og teknisk ekspertise, kunstnerisk kreativitet og humanistisk læring.

Værdier

På Alfred University , værdsætter vi:

  • Et læringsmiljø, der fremmer en åben udveksling af ideer, kritisk tænkning, global bevidsthed, teknologisk læsefærdighed, intellektuel ærlighed og inddragelse af samfundet;

  • Et arbejdsmiljø, der fremmer åben kommunikation, anerkendelse af præstation og udvikling af personligt potentiale

  • Forskning og stipendium, der fremmer grænser for viden, bidrager til kandidat- og undervisningslære og demonstrerer kreativitet på alle områder af bestræbelser;

  • Mangfoldighed i mennesker og kulturer, ideer og stipendier;

  • En campus, der er sikker, attraktiv og fremmer sundhed og velvære;

  • Et omsorgsfuldt samfund, der respekterer hvert individ, fremmer intellektuel nysgerrighed og vækst, fremmer og modeller godt borgerskab og fremmer oplyst lederskab.

Hvad eksperterne siger

Gå ud over de blanke brochurer og læs hvad de eksterne eksperter siger. Du finder ud af, at eksperterne er enige: Alfred University er et godt sted for dig!

Bedste College Anmeldelser rangeret Alfred University i "Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," citerer "... med kandidater undersøgt med en utrolig 98 procent karriere udfald, det er ikke svært at se, hvorfor Alfred er en top lille skole."

AU scorede på lige fod med eller bedre end NYU, SUNY ESF, NC State, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola og Saint John Fisher i Brookings Institution's "merværdi" vurdering af omkring 4.000 skoler landsdækkende.

Alfred University Master of Fine Arts-uddannelser inden for keramik kunst (# 1) og glas / skulptur (# 9) øver igen den nationale rangliste over lignende læseplaner, ifølge US News

Forbes og Princeton Review omfatter Alfred University i deres fortegnelser over de bedste skoler i landet.

Alfred er placeret øverst af Niche 2018 Best Colleges i kategorier som "Bedste små gymnasier i Amerika", "Top Private Universities in America" ​​og "Best Colleges in America."

Value Colleges vurderede Alfred University # 16 i "Top 50 Best Pre-College Summer Program" i 2018, blandt de som Yale, UCLA, Georgetown og Virginia Tech, baseret på kvaliteten, overkommelighed og potentiale, som vores sommerprogrammer giver til unge mennesker.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

geopoint
  • Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Spørgsmål