Keystone logo
Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Introduktion

Alice Lloyd College bor i hjertet af Appalachia og har over hundrede års historie. Alice Lloyd College mission er at uddanne bjergfolk til ledelsesstillinger ved at stille en Alice Lloyd College uddannelse til rådighed for kvalificerede bjergstuderende uanset deres økonomiske situation; Tilbyder et akademisk program af høj kvalitet med vægt på liberal arts; Fremme af arbejdsmoral gennem et selvhjælpende studerendes arbejdsprogram, hvor alle fuldtidsstuderende deltager At skabe en atmosfære, hvor kristne værdier opretholdes, tilskynde til høje personlige standarder og udvikling af karakter; Betjener samfundet og regionen gennem passende opsøgende programmer, der bruger bjergfolk, der hjælper bjergfolk; Hjælpe fortjente studerende med at opnå avanceret studie ud over deres program hos Alice Lloyd; Producerer ledere for Appalachia, der har høje moralske og etiske værdier, en holdning af selvtillid og en følelse af service til andre.

Studerende opfordres til at udvikle kristenbaseret moral ved ALC og læres The Purpose Road Philosophy. Derudover skal studerende gennemføre kurser i lederskab, før de er færdige med ALC .

Studerende får flere frivillige muligheder og kan vælge at deltage i vores Leadership Education-program for at fremme deres dedikation til at tjene andre.

Alice Lloyd College er godkendt af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools (SACS) til at tildele Bachelor of Arts og Bachelor of Science grader.

Placeringer

  • Pippa Passes

    Purpose Road,100, 41844, Pippa Passes

    Spørgsmål