Keystone logo
Ambis University

Ambis University

Ambis University

Introduktion

Vi er det største private college i Tjekkiet med over 7000 studerende fordelt på 2 steder i byerne Prag og Brno.

Grundlagt i 2001 som den allerførste private universitetsinstitution, har vi siden forberedt mere end 20.000 studerende til karrierer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi tilbyder følgende bachelor (bachelor - Bc.) Og kandidat (magister - Mgr.) Programmer under akkreditering fra Undervisningsministeriet i Tjekkiet.

  • Business Management (på det tjekkiske sprog)
  • Sikkerhedsstyring (på tjekkisk)
  • Regionaludvikling (på tjekkisk)
  • Forretningsøkonomi og ledelse (på engelsk)

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

DSC02634

En del af Cognos AG

Cognos AG er en af de største private og uafhængige uddannelsesvirksomheder i Tyskland, der driver tekniske skoler, gymnasier og videreuddannelsesinstitutioner i Tyskland, Tjekkiet, Luxembourg og andre lande. I øjeblikket består AG af 15 virksomheder.

Bliv global virksomhedsleder

Kombiner erhvervsuddannelse skræddersyet til det 21. århundrede med at bo i Prag, en af de bedste destinationer for internationale studerende.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

AMBIS BUDOVA-14

Få dybdegående forretningskendskab

På Ambis University går vi ud over at lære Ambis University . Alle vores undervisere underviser ud fra en overflod af praktisk erfaring og har haft vigtige stillinger inden for deres respektive områder. Ud over at lære i vores små klasseværelsesmiljøer vil du besøge rigtige virksomheder og se, hvordan de sætter teori i praksis.

Virkelig uddannelse i Prag

Hovedstaden betragtes som en af de bedste destinationer for internationale studerende på grund af sin overkommelige pris, universiteter af høj kvalitet og et rigt socialt liv.

I løbet af de sidste par år er Prag vokset til et af Europas største forretningscentre. Som en af de hurtigst voksende økonomier i Europa tiltrækker Tjekkiet nogle af verdens førende virksomheder.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

campus

Placeringer

  • Prague

    Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8-Libeň Czech Republic, , Prague

    Spørgsmål