Keystone logo
Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Introduktion

Om Amity

Amity Education Group blev etableret for mere end 25 år siden, og er en førende uddannelsesgruppe i dag og tilbyder globalt benchmarked uddannelse lige fra førskolen til Ph.D. niveau. Med 150.000 studerende verden over har Amitys hurtigt voksende netværk af globalt benchmarked institutioner resulteret i campusser i Dubai, London, Singapore, New York, Mauritius, Kina og Rumænien med yderligere planer om at etablere campus i 25 lande. Amity fokuserer på banebrydende innovationer inden for videnskab

Universitetsområde

Amity Education Group er en af ​​Indiens ledende private nonprofit-uddannelsesgrupper i dag og tilbyder globalt benchmarked uddannelse lige fra førskolen til Ph.D. niveau.

Amity har i dag campusser rundt omkring i verden og har som mål at have campus i 25 lande i de kommende år. DIAC er hjemsted for Amity University i Dubai. Amitys fokus på banebrydende innovationer inden for videnskab og teknologi, en globalt benchmarked infrastruktur og rekordtilbud har direkte resulteret i, at Amity-institutter fremkommer blandt de mest eftertragtede uddannelsesdestinationer.

Toprangerede institutter

Amity University og dets institutioner, herunder Amity Business School, Amity School of Engineering

Disse placeringer er blevet givet på forskellige parametre, herunder infrastruktur, akademisk ekspertise, pensum og forskning.

Forskningsfokus

Case Study Initiatives

Som en del af universitetets sammenflydelse med regionen huser Amity University Dubai et centralt centreret casecenter i Mellemøsten, hvilket i høj grad bidrager til en dybere forståelse af erhvervslivet i regionen. Sagerne er vært i det største globale lager af ledelsessager, artikler og bøger kendt som 'The Case Center'. Udover dette casestudie har universitetet også udgivet et kompendium af mellemøstlige fokuserede casestudier skrevet af intern fakultet.

Interesserne i casestudierne er globale og kommer ikke kun fra universiteter, men også erhvervslivet. For eksempel er de brugt i Management curricula i intuitioner som University of Cranfield, University of Maryland og University of the Witwatersrand. Hertil kommer organisationer af kaliber af McKinsey

Denne popularitet er delvis forklaret af studiernes ånde, da de dækker områder, der er så forskellige som UAE's frizoner; konglomerater i form af Landmark og Emaar, og multinationale virksomheder som Nokia og Yum! (i Mellemøsten); statslige programmer som Takamul og Nitaqat; eller virkningen af ​​Expo 2020 på forskellige sektorer i UAE-økonomien. Derfor giver de studerende en forfriskende oplevelse, da de stimuleres til at overveje potentielle levedygtige løsninger til de autentiske situationer, der fremhæves. Dette sikrer igen, at Amity's mission til at berige den studerendes læringserfaring over hele verden er garanteret.

Top Placeringer

Amity University, Dubai har gjort sin tilstedeværelse følt i virksomhedernes verden i UAE i en kort periode af dets eksistens i UAE.

Det er blevet en ønsket kilde til friskere rekruttering af førende virksomheder på tværs af forskellige sektorer gennem opsøget skabt af vedvarende aktivitet i Corporate Resource Center (CRC) på campus. Den årlige placeringsuge på universitetet, der blev afholdt i marts / april, er en stor træk blandt virksomhedernes verden. Mere end 35 topvirksomheder besøgte campus i år under placeringsugen inklusive nogle af de bedste virksomheder i Great Places to Work årlige liste over ønskede arbejdsgivere i Mellemøsten som Danzas, Apparel UAE

Udover dette støtter CRC også aktivt alle studerende i deres sømløse og effektive overgang fra klasseværelset til arbejdspladsen. Dette opnås ved sessioner om genoptagelse, interviewshåndteringsfærdigheder, kritiske tankefærdigheder, mock interviewsessioner, eksponering for industriens rollemodeller gennem gæsteforelæsningsserien, alumni-interaktioner og rettidige industribesøg. Den dedikerede to måneders praktikophold i juli måned

Alumni Network

At opmuntre og fremme vores forbindelser med Amity-alumnus er kernen i vores eksistens som et center for akademisk ekspertise. Alumni Networks er en vigtig platform for netværk, både socialt og professionelt, globalt.

Som led i vores bestræbelser på at få større deltagelse i alumni i institutionelle aktiviteter har Corporate Resource Center Amity Alumni Masters Forum.

Dette forum er en platform for fremvisning af alumni som en rollemodel og ambassadør til vores studerende og efterfølgende integrere dem i BUDDY / MENTOR-programmet på campus. Gennem dette forum deler alumnimodeler fortrolighedshemmeligheder med studerende på campus som 'Alumni Masters'. Eleverne har mulighed for at komme ansigt til ansigt med administrerende direktør for et milliard dollar selskab eller forstå ruterne for at komme ind i ens yndlingssektor fra en succesfuld leder fra topselskabet i sektoren.

Sådanne erfaringer kan lede fremtiden for studerende, og Amity Alumni Masters Forum gør dem tilgængelige for Amity Dubai-studerende. Da de bygger deres liv og karriere, tjener de som mentorer og rollemodeller for nuværende studerende.

At give eleverne mulighed for at interagere med nogle af Amity Universitys mest indflydelsesrige alumner giver eleverne et andet perspektiv på succes. Studerende, der kun læste en biografi om nogen, kunne ikke forstå de vanskeligheder og svigt, de udlevede på deres vej til succes.

Programmet udnytter oplevelsen og visdommen inden for Amitys alumni-krop, hvilket bringer succesfulde kandidater tilbage til campus for at interagere med studerende og fakulteter. Gennem forskellige arrangementer og møder lærer eleverne om "mesterens liv" ud over et resume, de dårlige tider såvel som det gode.

Næsten ingen får det lige ved første forsøg og ved at udsætte eleverne for tanken om, at modgang og fiasko i sidste ende kan føre til noget positivt, og dermed er de langt mere forberedte, når de går ind i deres egen karriere.

Alumni Masters er mænd og kvinder fra en række erhverv, der har sat nye standarder for opfyldelse, som andre måler sig selv. Og for hver af dem var deres Amity University-uddannelse begyndelsen på deres succes.

Programmet bestræber sig også på at sponsorere alumner (i et af vores Executive MBA-programmer, hvis de ønsker at forbedre deres færdigheder) som et skridt i retning af programmets overordnede succes og tilføje fremtrædende Amity-alumner med unikke kvalifikationer til vores rolle Alumni Masters .

Placeringer

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Spørgsmål