Keystone logo
Anant National University

Anant National University

Anant National University

Introduktion

Anant National University , der ligger i en frodig grøn campus i Ahmedabad, er Indiens første Design University. Det er forpligtet til at pleje løsningsmænd, mennesker, der er revolutionerende i deres tænkning, men løsningsorienterede i deres tilgang.

I Indien og over hele verden står vi over for komplekse problemer som vandknaphed, kvinders sikkerhed og forurening af blandt andet jord og vand, der kræver en samarbejdsvillig, tværfaglig og innovativ løsning til løsning. Anant National University (AnantU) tror lidenskabeligt på, at designere kan arbejde på tværs af sektorer og anvende deres designtænkning til at finde praktiske løsninger på nogle af nutidens mest kritiske problemer. Universitetet er forpligtet til at ændre diskursen inden for designuddannelse ved at gøre den tværfaglig, industriel relevant og med fokus på bæredygtighed og designtænkning.

Gennem sin unikke pædagogik opdrages hver elev ved Anant National til at blive en løsningsrevolutionær tænker med en løsningsorienteret tankegang og opfordres til at chartre sin egen personlige læringsvej.

Placeringer

  • Ahmedabad

    Ahmedabad, Indien

    Spørgsmål