Keystone logo
ANUIES Innovation inden for videregående uddannelser
ANUIES

Innovation inden for videregående uddannelser

Mexico City, Mexico

Request duration

Spanish

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

ANUIES har bidraget til at opbygge innovationspolitikker inden for videregående uddannelser i et miljø præget af kompleksitet og usikkerhed. Dette er blevet udtrykt med større kraft siden 2006, hvor det blev foreslået at omdanne undervisnings- og læringsmodeller, løbende innovere, diversificere uddannelsesmåder og fremme uddannelse for alle gennem livet. Der lægges vægt på udviklingen af omfattende uddannelsesprocesser, tilskyndelse til programmer i forskellige uddannelsesmetoder og -formater samt åbning af uddannelse og opdateringsmuligheder.

Innovation i videregående uddannelser er et af de afgørende spørgsmål, som ANUIES har fremmet i behovet for at generere omfattende uddannelsesprocesser inden for forskellige vidensområder og fagområder. Derfor organiserer den inter- og interregionale arbejdsgrupper, der fremmer og gennemfører projekter relateret til følgende tematiske akser:

Uddannelsesmodeller

Uddannelsesmæssig innovation og pensum

Miljøer og metoder

Til udvikling af arbejdet i forbindelse med disse spørgsmål genereres samarbejdsmekanismer mellem uddannelsesinstitutioner gennem et nationalt netværk, der iværksætter akademiske projekter, der fremmer konsolidering af innovation i videregående uddannelser, fremme deltagelse af akademikere, ledere og innovationsspecialister, der interagerer på regionalt, interregionalt og nationalt niveau. Formidlingen af de genererede resultater fremmer kollektivt innovative processer i højere uddannelsesinstitutioner tilknyttet ANUIES via Network Observatory.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i International Liberal Arts: Interdisciplinary Arts
    • Kofu, Japan
  • Bachelor of Early Years Education
    • Lethbridge, Canada
  • Bachelor of Education Honours Degrees (BEd Honours)
    • Johannesburg, Sydafrika