Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Introduktion

hjem

Aquinas College, Et inkluderende pædagogisk samfund forankret i den katolske og Dominikanske tradition, giver en liberal kunst uddannelse med et globalt perspektiv, understreger karriere forberedelse med fokus på lederskab og tjeneste for andre, og fremmer en forpligtelse til livslang læring dedikeret til udøvelse af sandheden og den fælles godt.

Tag en virtuel rundvisning på vores campus ved at klikke her

Vores vision

Aquinas College er anerkendt som den ekstraordinære katolske liberale kunst kollegium, der forbereder enkeltpersoner for karrierer lederskab og service i at udvikle en bæredygtig og retfærdig globale samfund.

Liberal Arts

Liberal Arts uddannelse er omfattende uddannelse, der er designet til at udvikle studerende, der trives i alle dimensioner af livet. Hos Aquinas, mens de studerende får karriere forberedelse i bestemte fag, målet er at være egnet for alt. En uddannelse for det hele menneske, der er bedst for alt liv, ikke bare 9-5 arbejdsdag, men forberede dig til et stadigt skiftende verden.

Hvad kan det gøre for mig?

 • Frihed en liberal kunst uddannelse omfatter åndelig frihed og fremmer måder at tænke og leve på, der giver studerende mulighed for at realisere Guds hensigt for dem i livet.
 • Ved at fokusere på det hele menneske, får de studerende en forståelse af, hvordan du udfylder vigtige roller i deres fritid, for eksempel ved at være en god ven, kirke medlem, ægtefælle, eller en positiv bidragyder til samfundet.
 • Ved at erhverve en bred, grundlæggende uddannelse, er studerende forberedt på en bred vifte af karrieremuligheder i hele livet.
 • Med en mindre størrelse og mindre elev / professor forhold end større universiteter, vil du modtage mere personlig opmærksomhed, være mere tilbøjelige til at blive henvist til praktikophold og job og lære at skabe dybere relationer.
resultat

Der er mange ting at være stolte af på Aquinas. Anerkendt nationalt, og tildeles for vores stærke akademiske programmer, atletik, succes i bæredygtighed og service indsats, og frem for alt resultaterne af vores studerende.

nationale Awards

 • Fejrer vores udpræget katolske og dominikanske rødder blev Aquinas tildelt en Top 50 katolsk College (2015 Rankings af Best katolske Læreanstalter og universiteter).
 • Aquinas blev også rangeret som # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Bedste Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Student succes

Der er et væld af muligheder for vores studerende at udforske deres interesser. Hvad enten gennem studier væk, udfører bachelor forskning, eller forfølge en praktikplads, er der noget for enhver smag.

 • Aquinas har en ekstremt høj placering sats, hvor 90% af vores 2014 kandidater var enten beskæftiget eller i forskerskoler inden for seks måneder efter eksamen.
 • Praktik partnere som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Sundhed, Grand Rapids Kunstmuseum, Van Andel Research Institute og Detroit Tigers og mange flere!
 • Aquinas er rangeret i top 3 procent af alle regnskabs-programmer i landet baseret på 2014 CPA Exam beståelsesprocent.
 • Vi har næsten en 70% accept sats i medicinsk skole, og trives med partnerskabet med MSU College of Human Medicine Tidlig Assurance Program.
 • 100% af kandidater i sygepleje og Kemi er ansat inden for 6 måneder efter endt uddannelse.
 • Uddannelse studerende bestå Michigan Test for Lærer Certificering med en sats på 92,4%.
 • Vores kandidater har en 90% accept sats i Fysisk Assistant, Fysioterapi og Dental programmer.
studerende

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Spørgsmål