Keystone logo
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Introduktion

Om APIIT

Asia Pacific Institute of Information Technology tilbyder en række programmer, der er designet til at producere højt ansættelsesgivende kandidater ved at give vores studerende en internationalt benchmarked akademisk erfaring tæt på linje med industriens krav. Som en integreret medlem af APIIT Education Group - der omfatter Asia Pacific University of Technology

APIITs programmer tilbydes sammen med vores langvarige internationale partner, Staffordshire University, Storbritannien. Under denne godkendte samarbejdsaftale leverer APIIT Staffordshire University grader ved at anvende den samme pensum og opfylder de samme undervisnings-, lærings- og vurderingskvalitetsforbedringsprocesser som i Storbritannien med det formål at sikre sammenligneligheden af ​​elevoplevelse og akademiske standarder.

Kreative industrier i Malaysia og regionen fører vejen med fremadrettede Staffordshire University Courses @ APIIT inden for Design Innovation

Faktisk producerer APIITs uddannelsessystem kandidater, der belyser Staffordshire's engagement i at producere The Staffordshire Graduate - kandidater, der besidder de vigtigste færdigheder med beskæftigelsesegnethed, virksomhed og iværksætteri - og evnen til at skille sig ud på arbejdsmarkedet. Som APIIT studerende studerer på Staffordshire University grader, får vores studerende en hel del mere end blot en forståelse af deres fag, men vil forlade med et sæt attributter, som potentielle arbejdsgivere ikke kun leder efter, men vil værdsætte og respektere. Samtidig er APIITs egne Foundation- og Diploma-programmer også eksternt kvalitetssikrede af Staffordshire University, hvilket sikrer, at eleverne opnår en internationalt benchmarked kvalifikation, samtidig med at der sikres en vellykket progression i graden af ​​deres valg.

Denne tilgang til at levere internationalt benchmarked uddannelse strækker sig også ud over grænserne i Malaysia og er nøje gentaget inden for vores familie af APIIT-branchekampuser, der opererer i Sri Lanka og i Indien. Blandt Malaysias første MSC-statusinstitutioner har APIIT også opnået en stærk track record inden for forskning, udvikling og kommercialisering, og har vundet mere end 50 malaysiske og internationale priser til sine innovationer, produkter og elevprojekter. Som anerkendelse af dets fokus på kvalitet i uddannelsen modtog APIIT Education Group premierministerens pris for ekspertise i 2011 samt eksportkvalitetsprisen fra ministeriet for international handel og industri i Malaysia.

APIITs akademiske programmer er godkendt af Ministeriet for Uddannelse i Malaysia, og kvalifikationerne er fuldt eller midlertidigt akkrediteret af Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Hvorfor studere i Kuala Lumpur, Malaysia

Der er noget for enhver smag

Kuala Lumpur (KL) har længe været valget af studiemål for studerende fra Indonesien, Kina, Indien, Pakistan, Centralasien, Europa, Mellemøsten, Maldiverne, Afrika og lande i Sydøstasien. Ud over det smukke land Malaysia, dets mangfoldige befolkning og stabile forhold, tilbyder den store kursusart, vi tilbyder - fra IT og teknologi til bioteknologi og medier - muligheder for livslang læring for alle vores elever.

Høje akademiske standarder og international anerkendelse

Uddannelse er en investering, så du vil sikre dig, at du får en god kvalifikation og en høj standard for læring. Gennem årene har vi tilpasset moderne undervisningsmetoder og faciliteter uden at afskaffe værdier af traditionelle læringsmetoder. Du kan være sikker på at du vil modtage uddannelseskvalifikationer, der er af internationale standarder og anerkendelse. Disse kvalifikationer er overførbare og anerkendt af andre universiteter, herunder Storbritannien og Australien. Selvfølgelig er vores ultimative mål at dine kvalifikationer og studier er overførbare og værdsatte i arbejdsstyrken.

Du vil forbedre din engelsk

Malaysia tilbyder en enorm mulighed for at lære og mestre nye sprog. Vores multikulturelle mangfoldighed og befolkning består af talere engelsk, Bahasa Melayu, Mandarin, Kinesiske Dialekter, Tamil, og en lang række andre. Du møder og studerer med studerende fra hele regionen, hvilket giver dig mulighed for at tale og praktisere nye sprog. De fleste af de studerende taler engelsk, og vores klasser er alle udført på engelsk. Du kan også tage flere engelske klasser, før du begynder din studie.

En overkommelig løsning

De samlede udgifter til at studere og bo i Malaysia er generelt lavere end de fleste lande, der tilbyder internationalt anerkendte og kvalitetssikrede studieprogrammer.

Et center for teknologi og multimedia

Den malaysiske regerings multimediale superkorridor (MSC) blev lanceret i 1996 for at drive landet til informationsalderen gennem en række initiativer eller flagskibsapplikationer, som omfatter elektronisk regering, intelligente skoler, telemedicin, forskning Malaysia viser sig også at være et rekord i arkitektonisk historie fra det gamle til det nye. Kom og se et af de højeste betongtårne ​​i verden! Stående 421 meter blev Kuala Lumpur Tower bygget af et lokalt firma for at fungere som et telekommunikations- og tv-tårn. Bortset fra den indviklede arkitektur kan du også tage en tur i en af ​​de fire ekspresshejsninger til toppen og beundre udsigten fra Observation Deck. Stående over Kuala Lumpurs skyline er de 452 meter lange Petronas Twin Towers et nationalt monument og landets stolthed. Den 88-etagers bygning af attraktivt glas- og stålfacade er en integreret udvikling med kommercielle, detail-, hotel-, konference-, underholdningsfaciliteter og boliger.

Let tilgængeligt

Malaysia er let nået med fly fra hele verden. Det er også tilgængeligt via hav og land fra nabolande som Indonesien, Singapore og Thailand. KL International Airport, KLIA, er et hjemligt lufthavnsmiljø med højteknologiske attraktioner. Det er en travl lufthavn hosting og håndtering af flyvninger, der afgår og lander fra hele verden. Hvis du er en bilkamp entusiast, vil du være glad for at vide, at et Formel 1 Race Track ligger i nærheden af ​​lufthavnen, hvor Formel 1 Race holdes i marts hvert år. Sporet giver også mulighed for motorcykel- og rallykørsel i løbet af året.

Oplev den kulturelle mangfoldighed

Du vil opdage en dejlig sammensmeltning af Asiens ældste civilisationer - malaysisk, kinesisk, indisk, med en spændende fejring af festivaler, skikke og traditioner og en række multikulturelle retter. At spise ude i Malaysia er et eventyr for madelskere. Der er et stort udvalg - fra krydret Malay mad, en uendelig række kinesisk mad, eksotisk køkken fra Indien, vestlige køkken, til Nyonya og portugisisk mad. Forkæl dig med populære malaysiske retter såsom satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa og kyllingris. Internationale fastfoodkæder er også bredt tilgængelige i byer. Malaysier fejrer en række helligdage og festivaler - Deepavali eller Festival of Lights, Hari Raya, kinesisk nytår, jul, nationaldag eller Merdeka Day, Lantern og Moon Cake Festival, for blot at nævne nogle få.

Moderat klima og vejr

Malaysia har et tropisk, fugtigt klima med temperaturer i gennemsnit 29 ° C hele året og køligere i højlandet. Geografisk er det badet i varm tropisk sol med 3.000 kilometer kystlinje, en række kølige bjergområder, verdens ældste regnskov og Sydøstasiens højeste bjerg. Det lyse og tropiske klima sikrer, at de fleste sport og aktiviteter kan nydes hele året.

Sportsaktiviteter og eventyr

Mange sportsgrene spilles i Malaysia. Blandt de populære er fodbold, badminton, hockey, tennis og squash. Andre favoritter er cykling, cricket, bowling, golf, rugby, bordtennis, softball og grand prix racing. Hvis du elsker naturligt eventyr, vil du have meget sjov! Med de lange kyster og offshore øer kan du vandski, windsurfing, snorkling og dykning i øer og marine parker, også kano, white-water rafting, flod safari og krydstogter sammen med det store flodsystem. Det er ikke alt. Cave exploring, bjergbestigning, off-road kørsel, mountain biking, jungle trekking, trail ridning, dykning, fiskeri, fugleture og paragliding er også blandt populære aktiviteter i Malaysia.

Placeringer

  • Kuala Lumpur

    Jalan Teknologi 5, Taman Teknologi Malaysia, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, , Kuala Lumpur

Spørgsmål