Keystone logo
© ASOMI College of Sciences
ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

Introduktion

International College

Vores College er født af konkrete synergier mellem verden af videregående uddannelser og virksomhedskonteksten. Dette sker for at udvikle nye paradigmer og modeller i Global Education, og derfor er en af vores hovedprioriteter at skabe en virkelighed baseret på samarbejder, praktikophold og internationale relationer.

Vi sigter mod at strukturere videregående uddannelser med egenskaber, der forbereder vores studerende til et marked, der er defineret af hurtige og talrige ændringer i væksttendenser. Vores kandidater vil forhåbentlig blive ledere, der er i stand til at gribe disse muligheder gennem en bred vision, der strækker sig langt ud over nationale grænser, og når verdensomspændende partnerskaber og netværk.

Det er grunden til, at vores college tilbyder trænings- og praktikmuligheder i forskellige lande og giver dem vigtige partnerskaber med førende virksomheder og vigtige forskningscentre.

Akkrediteret institution

ACS – ASOMI College of Sciences er en akkrediteret videregående uddannelsesinstitution, grundlagt for at udvikle innovative modeller og løsninger inden for den akademiske kontekst, fremme læringskapacitet orienteret mod en træningsoplevelse understøttet af effektive værktøjer og sætte den studerende som en reel hovedperson i centrum af uddannelsesvej, der forbereder ham/hende til at blive en succesfuld professionel.

Mission

ACS – ASOMI College of Sciences har missionen om at fremme mødet mellem den akademiske og den praktiske verden ved at fremme matchningen af disse to aspekter/virkeligheder. Det giver derfor markedsorienteret forberedelse af høj kvalitet. Dette er gjort muligt takket være netværket udviklet af ACS – ASOMI College of Sciences , et panel af yderst kompetente lærere med en professionel og akademisk baggrund af konkret erfaring og relevans.

Vision

Visionen for ACS College of Sciences fremhæver engagementet på internationalt niveau, der har gjort det muligt for det at udvikle talrige uddannelses- og faglige muligheder for sine studerende. De kan deltage i forskellige campusser og steder i Europa for at komme i kontakt med snesevis af partnere og samarbejder samt deltage i flere internationale praktikmuligheder. Uddannelsestilbuddene på ACS College of Sciences strækker sig til forskellige områder som sundhed, erhvervsliv, jura og digital innovation.

Vores mål

Målet er at give brugbare værktøjer til den enkelte elevs faglige og faglige udvikling, og dette sker gennem konstant opmærksomhed på hver enkelt elev, så hver ressource er fokuseret på at realisere sit fulde potentiale. De mentor- og vejledningsprogrammer, der er tilgængelige for studerende, er struktureret til at støtte og inspirere dem til at opbygge en værdifuld rolle i samfundet, der fører dem til personlig såvel som faglig udfyldelse.

Placeringer

  • Pembroke

    Block D Giorgio Mitrovich Street, PBK 1014, Pembroke

    Spørgsmål