Keystone logo
Auburn University School of Forestry and Wildlife Sciences Bachelor i skovbrug
Auburn University School of Forestry and Wildlife Sciences

Bachelor i skovbrug

Auburn, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vores skovbrugsprogram giver eleverne viden til at opretholde og styre de forskellige skovressourcer, der udgør lokale og regionale landskaber. Derudover vælger eleverne et af ti fokusområder deres seniorår: skovbiologi, jordforvaltning, skovdrift, skovprodukter, byskovbrug, forretning, naturforvaltning, fysisk analyse, politik og en forskers mulighed.

For en praktisk introduktion til feltarbejde tilbringer studerende i skovbrugsprogrammet sommeren mellem deres andet og tredje år på vores sommerpraktikumprogram, der afholdes på Solon Dixon Forestry Education Center uden for Andalusien, Alabama.

Målet med skovbrugsplanen er at tilvejebringe: 1) den grundlæggende viden om de ressourcer, som professionelle skovbrugere typisk forvalter, og den mangfoldige anvendelse, opretholdelse og bevarelse af disse ressourcer; 2) en almen uddannelse, der integrerer fysiske, sociale og biologiske videnskaber til at forberede skovmesteren til rollen som forvalter af offentlige og private skovressourcer og 3) uddannelse og færdigheder, der er nødvendige for den indledende beskæftigelse i skovbruget, såvel som til fremskridt til højere ledelsesansvar. Skovgraden er passende for studerende, der søger beskæftigelse inden for ethvert aspekt af skovressourceforvaltning, lige fra skovindustriens lande, hvor træproduktion typisk er det primære mål, til private ikke-industrielle ejendomme, hvor flerbruget dominerer, til offentlige lande, hvor rekreation eller miljøbeskyttelse er ofte altafgørende. Læreplanen understreger biologiske, økologiske, miljømæssige, sociale, økonomiske og etiske overvejelser i skovforvaltningen.

Bacheloruddannelserne i skovbrug er akkrediteret af Society of American Foresters (SAF). SAF er det akkrediterende organ, der er anerkendt af Rådet for videregående uddannelse som det akkrediterende agentur for skovbrugsuddannelse i USA. Eksamen fra sådanne SAF-akkrediterede programmer kræves af alle ansøgere til Registreret Forester-status i Alabama og flere andre stater.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i naturressourcer i bæredygtig skovdrift
    • Evo, Finland
  • Uddannelse i skovteknik
    • Pontevedra, Spanien
  • Bachelor i skov og landskab
    • Alnarp, Sverige