Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Introduktion

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Hvorfor AUM?

American University of Malta (AUM) er et universitet i amerikansk stil, der er dedikeret til videregående uddannelse og forskning for et internationalt samfund på højeste niveau. De uddannelser, forskningsaktiviteter, og service til samfundet ændre liv og tjene samfundet ved at uddanne etisk kyndige borgere, skabe viden, og sætte viden til at arbejde i en global indstilling.

AUM uddanner en mangfoldig elevgruppe til at blive etisk ansvarlige globale borgere, kritiske tænkere og fremtidige ledere i et akademisk udfordrende læringsmiljø. Den bestræber sig konstant på at innovere og forbedre kvaliteten inden for undervisning, forskning, offentlig service og økonomisk udvikling.

Den måde, som AUM leverer uddannelserne på, er en afgørende byggesten i fundamentet for AUM's identitet. Hvert program vejleder de studerende i at opbygge deres viden fra bunden og strukturere viden på en sammenhængende og overbevisende måde. Den tager de studerende hele vejen fra de grundlæggende principper til praktisk praksis med de nyeste industriteknologier, der er relevante for deres områder.

Hvorfor studere i Malta?

Malta ligger midt i Middelhavet, mellem Europa og Nordafrika, og er EU's mindste medlemsstat. Malta, der er berømt for sin 7.000-årige historie og 300 solskinsdage, er blevet en af de mest bemærkelsesværdige succeshistorier i eurozonen. Landet er anerkendt for sin forretningsvenlige holdning, sin avancerede infrastruktur og sine beskedne omkostninger ved at drive forretning og er derfor blevet det foretrukne land for vækstorienterede iværksættere og multinationale virksomheder.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Akkreditering

American University of Malta (AUM) kombinerer det bedste fra begge verdener med hensyn til akademiske standarder og akkreditering. Alle programmer er udviklet af et professionelt fakultetsråd, så de overholder de amerikanske uddannelsesstandarder på videregående niveau. Alle uddannelser er blevet akkrediteret efter at være blevet undersøgt af den nationale kommission for videregående uddannelse (NCFHE) i Malta. Det betyder til gengæld, at alle uddannelser, der tilbydes på AUM, også er fuldt anerkendte i hele Europa og andre steder. Den måde, vi leverer vores uddannelser på, udgør et afgørende fundament for vores identitet på AUM. Den amerikanske uddannelse kombineret med europæiske omgivelser og en multikulturel elevgruppe giver det perfekte miljø og merværdi for din læring.

Vores programmer

Uddannelsesprogrammer

Uanset om du ønsker at etablere en innovativ og økonomisk succesfuld startup, designe den næste generation af videospil eller planlægge layoutet af en futuristisk by, er du kommet til det rette sted.

Vi tilbyder 10 bacheloruddannelser:

 • B.S. i erhvervsøkonomi
 • B.S. i handel og finans
 • B.S. i regnskab
 • B.S. i spiludvikling
 • B.S. i elektronik og kommunikationsteknik
 • B.S. i industriteknik
 • B.S. i maskinteknik
 • B.S. i civilingeniør
 • B.A. i grafisk design og animation
 • B.A. i kinesisk sprog og kultur

Graduate Programs

Du kan vælge mellem vores tre graduate-programmer inden for erhvervs- og ingeniørområdet. Undervisningen tager fat på et væld af aktuelle og presserende spørgsmål, hvor teori og praksis fortjener lige stor opmærksomhed. Programmet er overvåget af erfarne lærere fra førende universiteter i hele verden og opfylder de højeste internationale standarder.

Vi tilbyder tre programmer for kandidater:

 • Master of Business Administration
 • M.S. i Engineering Management
 • M.S. i cybersikkerhed

Program for engelsk til akademiske formål

EAP-programmet på American University of Malta er designet til at hjælpe studerende, der opfylder alle adgangskrav undtagen sprogkundskaberne, og som har brug for at forbedre deres engelskkundskaber for at kunne påbegynde deres studieprogram. Dette program vil hjælpe de studerende med at forbedre deres færdigheder inden for lytning, tale, læsning og skrivning, så de kan få succes, når de begynder på deres uddannelse.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Stipendier

Maltesisk og EU-stipendium

AUM tilbyder fulde stipendier til ansøgere, der er maltesiske statsborgere eller EU-borgere, som har boet på Malta i de sidste 5 år. Ansøgere skal udfylde deres ansøgning om optagelse for at komme i betragtning.

Studerendes liv på AUM

Du skal ikke bare gå på universitetet - du skal få mest muligt ud af det. På AUM opfordrer vi vores studerende til at deltage i en lang række aktiviteter, som universitetet sponsorerer. Vi er dedikerede til at sikre, at vores elever har masser af muligheder for at have det sjovt, lige fra strandture til kulturelle ekspeditioner over hele øen. Vores mål er ikke kun at få positive erfaringer i klasseværelset, men også at få masser af muligheder for at udvikle langvarige venskaber.

Vores campus

AUM ligger i Bormla, også kendt som Cospicua, en af Maltas tre ikoniske byer. Området er rigt på kultur, varieret historie og restauranter og caféer ved den smukke havnefront. Vores campus, der oprindeligt blev designet af William Scamp, blev under Anden Verdenskrig brugt som britisk flådebase. Bygningen blev kraftigt bombet i denne periode og lå i mange år i ruiner. Restaureringsprocessen omfattede bestræbelser på at bevare den historiske bevarelse af artefakter i bygningen.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Cospicua

  Cospicua, Malta

Spørgsmål