Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Introduktion

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Hvorfor AUM?

Det amerikanske universitet på Malta (AUM) er et universitet i amerikansk stil dedikeret til videregående uddannelse og forskning for et internationalt samfund på den højeste standard. Uddannelserne, forskningsaktiviteter og service til samfundet forvandler liv og tjener samfundet ved at uddanne etisk vidende borgere, skabe viden og sætte viden til at fungere i en global ramme.

AUM uddanner en forskelligartet studerende til at blive etisk ansvarlige globale borgere, kritiske tænkere og fremtidige ledere i et akademisk udfordrende læringsmiljø. Det stræber konstant efter at innovere og forbedre kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig service og økonomisk udvikling.

Den måde, AUM leverer uddannelserne på, udgør en afgørende byggesten i fundamentet for dens identitet. Hvert program guider de studerende til at opbygge deres viden fra bunden og strukturere viden på en sammenhængende og kogent måde. Det tager de studerende hele vejen fra grundlæggende principper til praktisk praksis med de nyeste branche-teknologier, der er relevante for deres felt.

Hvorfor studere på Malta?

Beliggende i centrum af Middelhavet, mellem Europa og Nordafrika, er Malta Den Europæiske Unions mindste medlemsland. Malta er berømt for sin 7.000-årige historie og 300 solskinsdage og har vist sig som en af de mest bemærkelsesværdige succeshistorier i euroområdet. Anerkendt for sin pro-business attitude, avancerede infrastruktur og beskedne omkostninger ved at drive forretning, er det blevet landets land for vækstsindede iværksættere og multinationale virksomheder.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Akkreditering

Det amerikanske universitet på Malta (AUM) fusionerer det bedste fra begge verdener med hensyn til akademiske standarder og akkreditering. Alle programmer er designet af et professionelt fakultetsbestyrelse for at overholde amerikanske uddannelsesstandarder på tertiært niveau. Hver grad har modtaget akkreditering efter undersøgelse fra Malta's nationale kommission for videreuddannelse og videregående uddannelse (NCFHE). Dette betyder igen, at alle grader, der tilbydes på AUM, også er fuldt anerkendte i hele Europa og uden for. Den måde, vi leverer vores uddannelser på, udgør et afgørende fundament for vores identitet på AUM. Uddannelsen i amerikansk stil kombineret med en europæisk ramme og et multikulturelt studerende organ giver det perfekte miljø og merværdi for din læring.

Vores programmer

Undergraduate programmer

Uanset om du vil etablere en innovativ og økonomisk vellykket opstart, designe den næste generation af videospil eller planlægge layoutet for en futuristisk by, er du kommet til det rigtige sted.

Vi tilbyder 10 bacheloruddannelser:

 • BS i erhvervsøkonomi
 • BS i Erhverv og Finans
 • BS i regnskab
 • BS i spiludvikling
 • BS i elektronik og kommunikationsteknik
 • BS i industriel teknik
 • BS i maskinteknik
 • BS i civilingeniør
 • BA i grafisk design og animation
 • BA i kinesisk sprog og kultur

Graduate Programs

Vælg mellem vores tre kandidatprogrammer inden for forretnings- og ingeniørområdet. Læreplanen løser en række moderne og presserende emner, hvor teori og praksis fortjener lige opmærksomhed. Programmet overvåges af erfarne fakulteter fra førende universiteter rundt omkring i verden og opfylder de højeste internationale standarder.

Vi tilbyder tre kandidatuddannelser:

 • Cand.merc
 • MS i Engineering Management
 • MS i cybersikkerhed

Engelsk til akademiske formål Program

EAP-programmet på det amerikanske universitet på Malta er designet til at hjælpe studerende, der opfylder alle krav til optagelse undtagen sprogfærdigheder og har brug for at forbedre deres engelsksprog for at begynde deres studium. Dette program vil hjælpe studerende med at forbedre deres færdigheder i at lytte, tale, læse og skrive for at hjælpe dem med at lykkes, når de starter deres grad.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Stipendier

Maltesisk og EU-stipendium

AUM tilbyder fulde stipendier til bacheloransøgere, der er maltesiske eller EU-borgere, der er bosiddende i Malta i de sidste 5 år. Ansøgere skal udfylde deres ansøgning om optagelse for at blive taget i betragtning.

Studentliv ved AUM

Gå ikke bare til Uni - få mest muligt ud af det. Hos AUM opfordrer vi vores studerende til at deltage i en lang liste med universitets sponsorerede aktiviteter. Fra strandudflugter til kulturelle ekspeditioner på øen er vi dedikerede til at sikre, at vores studerende har masser af muligheder for sjov. Vores mål er ikke kun at have positiv klasselarfaring, men også have masser af muligheder for at udvikle langvarige venskaber.

Vores Campus

AUM ligger i Bormla, også kendt som Cospicua, en af Maltas ikoniske tre byer. Området er rigt på kultur, varieret historie og restauranter og caféer ved den smukke havnefront. Vores campus, oprindeligt designet af William Scamp, blev brugt under 2. verdenskrig som en britisk flådebase. Tungt bombet i denne periode blev bygningen efterladt i ruiner i mange år. Restaureringsprocessen omfattede bestræbelser på at bevare den historiske bevarelse af artefakter i bygningen.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Placeringer

Placeringer
 • Cospicua, Malta

Spørgsmål